Автор Тема: Проблем с музикален плеър  (Прочетена 1416 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SylaR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 160
Проблем с музикален плеър
« -: 23 Декември 2009, 18:46:13 »
Значи имам проблем с http://www.alsacreations.fr/dewplayer-en този плаеър   "  height= " 20 "  width= " 200 " >
" >


И не иска да плейва песните заедно с него има и 1 хмл явно в него трябва да се дабави нещо
той изглежда така


          mp3/everywhere.mp3
          Michelle Branch
          Everywhere
          Everywhere
         
         
          covers/everywhere.jpg
          http://fr.wikipedia.org/wiki/Michelle_Branch
       

В него ли трябва да включа заявка към базата данни или ?

gatakka

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 19
  • Публикации: 681
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #1 -: 23 Декември 2009, 19:00:10 »
Ами явно пътя ти е объркан.
Я виж намира ли се
mp3/everywhere.mp3
За да знаеш трябва да питаш,
но за да знаеш някой трябва да ти отговори на питанията.
Добре дошли в Научи Ме!

SylaR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 160
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #2 -: 23 Декември 2009, 19:19:21 »
Не съм се изразил значи правилно този хмл не съм го пипал той си беше в папката с плеъра аз записвам в базата данни песните под формата на линкове мисълта конкретно ми беше да ли в мога да напиша и от там да си ги зима

gatakka

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 19
  • Публикации: 681
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #3 -: 23 Декември 2009, 19:44:54 »
Точно така се прави :)
Просто си правиш връзката с базата, взимаш си линка и го слагаш както си писал по-горе :)
За да знаеш трябва да питаш,
но за да знаеш някой трябва да ти отговори на питанията.
Добре дошли в Научи Ме!

SylaR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 160
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #4 -: 23 Декември 2009, 20:14:02 »

   include ( " config.php " );
 $sql =  " SELECT * FROM songs " ;
 $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
 $row = mysql_fetch_array($sql);
 echo $row[ ' song_link ' ];
 
 
 ?>
 
 
 
 
 
 


Пробвах така но нищо ся чета тука за xml...

gatakka

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 19
  • Публикации: 681
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #5 -: 23 Декември 2009, 20:24:04 »
Малко си в грешка.
mysql_fetch_assoc() май ти трябва.
А този location приема само един файл. Ако искаш плейлиста виж как се задава.
Нали искаш една песен да сложиш?
За да знаеш трябва да питаш,
но за да знаеш някой трябва да ти отговори на питанията.
Добре дошли в Научи Ме!

misq

  • Sr. Member
  • ****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 254
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #6 -: 23 Декември 2009, 20:51:59 »
SylaR написа:
Цитат

   include ( " config.php " );
 $sql =  " SELECT * FROM songs " ;
 $res = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
 $row = mysql_fetch_array($sql);
 echo $row[ ' song_link ' ];
 
 
 ?>
 
 
 
 
 
 


Пробвах така но нищо ся чета тука за xml...




Може и аз да съм в грешка ама тук нетрябвали да е така

$row = mysql_fetch_array($rez);

SylaR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 160
Отг: Проблем с музикален плеър
« Отговор #7 -: 23 Декември 2009, 21:02:06 »
Проблема е бил от хостинга на който качвам файла . Благодаря за отделеното време