Автор Тема: Tипове данни в С  (Прочетена 13206 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг:Tипове данни в С
« Отговор #45 -: 23 Декември 2009, 17:21:43 »
баш ся не схванах това изявление. С повечето езици може да направиш еднакви неща по малко различен начин основно синтактичен. Ти знаеш ли наистина каква е разликата между двата езика и защо С продължава да се
ползва толкова много даже май повече от С++ напоследък макар да няма обекти? Двата езика са съвсем различни езици Това че едното носи имато на другия с ++ отзад е просто за това че се е опитал да е пряк негов наследник като идея и синтасис обаче колкото той е близък до С толкова е близък и Пътл и Джава само дето са си добавили и променили по нещо. Обаче някой неща може да се правят предимно С докато на другите откровенно не го могат например да се пишат драйвери. По близък е само за това че се компилира.
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг:Tипове данни в С
« Отговор #46 -: 19 Януари 2010, 02:28:50 »
добре де, сериозно няма ли кой да ги редкатира тия глупусти за С или направо да ги махне ся даже се зaчетох и разбрах че има datetype void :D
искам да видя как става това примерно да се приложи на:
void d;

printf();
scanf();
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width: