Последен цитат:
[21:06:34] нарекоха ни 4и4ки
[21:06:37] 
[21:06:50] ми аз съм си изкуфял чичка
Така Ечеверия е казал едно, аз съм разбрал друго и е станала каша. А кашата започва по-рано. Цялата работа тръгва от там, че част от записания материал липсва, просто защото не е записан (проблеми със енергозахранването). И така в един момент споменаваме, че сме говорили за неща, за които не сме, като в същото време обещаваме да говорим за неща, които после ги няма.
Според мен това, което е в момента е добро и подробно, обаче Ечеверия справедливо отбелязва, че има дупки. Сега вариантите са да се пусне това, което има, но така се губи частично систематизираност. Втория вариант е да направим чисто нов запис, където пропуските да бъдат оправени. Това обаче ще доведе допълнително забавяне, най-вече заради това, че съм извънредно зает със семейство и работа, а донякъде и той. Това означава поне още две или три седмици забавяне в най-оптимистичния случай.
В момента обсъждаме, точно какво да направиом. Пиша тук само, за да разсея погрешно повдигнатите от мен нередности. Понякога съм прибързан, съжалявам.
п.п.може би мозъка ми се е размекнал от турски сериали, макар да се опитвам да ги заглуша с тежък рап.