Тупаров приятелю, защо ме разконспирираш, знаеш ли, че вече година се подвизавам в тоя форум като windows user? Няма значение и без това от тук само един човек ходи по другите места дето ме има.
Относно " правоговора " , ами жаргон. Може би твърде много време си навън и не си усетил, че в беге-то се побългаряват масово термини, особено такива със завъртяно произнасяне като " Ай-Ес-Ей " , къде по-лесно е да кажеш " иса " . В повечето време сами не се усещаме, толкова ни е влязло в ежеднените разговори. До къде стигна с пъхъпъто (ето пак

)?
deadlikeme имаме възможност да покажем относително съвременни машини и ще го направим. Идеята на първата част от уроците беше да покажем, че домашен сървър може да се направи дори от дръвце дето си взел за сто лева. Не е необходима скъпа или нова машина.
Благодаря за забележките. Истината е, че влязох във филма абсолютно неподготвен, макар да говорим с Ечеверия за това от нова година. Той имаше някаква подготовка(както и генерален план в главата), а моята беше, колкото да взема бира от близката бакалия. Навремето PCWorld Australia направи една поредица " Назад към основите " , не мога да я пусна, въпреки, че е с много готина кака, защото е копирихт. Но пък в бъдеще мога да взема идеята- отделна серия за всеки компонент по отделно.
Лично аз като видях урока настръхнах. След като Иван го е вкарал в mp4 контейнер, качеството е заминало, което е проблем на самата технология, но много детайли така са се изгубили и не се виждат. Може би ще е добре на места в бъдеще да слагаме снимки. Не знам. Ще видим.