Автор Тема: Работа със сесии (ревизия)  (Прочетена 1755 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

gatakka

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 19
  • Публикации: 681
Работа със сесии (ревизия)
« -: 21 Февруари 2010, 16:10:26 »
** Тази тема дискутира:: Работа със сесии (ревизия) **
Автор: Гатака
« Последна редакция: 14 Април 2015, 22:39:35 от Avalanche »
За да знаеш трябва да питаш,
но за да знаеш някой трябва да ти отговори на питанията.
Добре дошли в Научи Ме!

angel-b5

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 1
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #1 -: 21 Февруари 2010, 16:15:57 »
Отличен урок,просто евала за всичко което прави Gatakka!

Lo0pY

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 71
    • Jokes-bg
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #2 -: 21 Февруари 2010, 21:14:15 »
Само ако можеш да обясниш как да сложим отметка  " Запомни Ме "  
И как да се записва сесията...
Щото аз насякаде съм сложил сесии и след време изчезват  :ohmy:
Много ще се радвам ако ми помогнете  :P

lludmill

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 55
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #3 -: 22 Февруари 2010, 18:45:40 »
Един от начините е да запишеш информацията с бисквитка
Ако знаеш англииски ето ти един чудесен урок как:
http://www.youtube.com/watch?v=hdZuhlQ88e8

Lo0pY

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 71
    • Jokes-bg
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #4 -: 22 Февруари 2010, 19:20:47 »
Не ми зарежда видеото  :(
ако може някой да го обясни с 2-е думи...
много ще съм му благодарен  :side:

lludmill

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 55
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #5 -: 22 Февруари 2010, 19:36:20 »
Не мислия че става с две думи
if($zapomni_me== " on " )
setcookie( " username " ,$username,time()+7200);  -след 7200 секунди бисквитката изтича,но ти можеш да го сетнеш както искаш


if (isset($_cookie[ ' username ' ]))
и т.н.

Lo0pY

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 71
    • Jokes-bg
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #6 -: 22 Февруари 2010, 20:37:47 »
А в случай че нискам да има живот бисквитката.. Тоест да е вечна :? празно ли трябва да остане или има стойнос :?

lludmill

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 55
Отг:Работа със сесии (ревизия)
« Отговор #7 -: 22 Февруари 2010, 21:53:20 »
Не съм 100% сигурен но ако няма записано време в секунди ,го интерпретира бисквитката като session демек ,като затвориш изчзва,мислия че живота на бисквитките са до 1 година ,а някъде четох че живота на google cookies бил до 2038