...Не съм част от екипа и ми простете че говоря от множествено число включвайки и мен,но по-скоро говоря като потребител тук който иска развитие...
Сайтът са потребителите - няма потребители, няма сайт.
Градивни са мислите ти върху дизайна, но не мисля, че той е причината да не идват хора тук. От другата страна не мисли, че щом не се спами във форума, няма живот в сайта.
Видеата в youtube вече гонят 200к гледания за две години (когато ги качвах вече бяха старички) - даже за догодина може да ни изкарат достатъчно пари за да се плати хостинга с тях.
Който има желание и идеи, нека действа. Не мога с много да помогна, но пък няма да преча. Преди време се бях захванал, но не успях много да постигна. Сега вече нямам времето, пък и желанието ми понамаля. Уроците са много стари, но не мисля, че са безполезни - особено за начинаещите, все пак тука целевата група се очертава нулево ниво знания. Относно раздвижването, в последно време се навъдиха много академии и университети (качеството им не го коментирам), които главно събират масата начинаещи, което обеснява доста намаляването на спама във форума.
Кажи, ако мога с нещо да ти помогна, не се чувствай никой, само защото не си администратор - това е само титла, при нулева активност няма администратори.