Съгласен съм че хич не е лесно да говориш на някаква несъществуваща камера и публика. И наистина нямам никакво възражение срещу уроците и ще ги гледам с интерес. Обаче за това питах на каква програма ги записва под уин. Там има доста качествени програми за тази цел и то безплатни. Колкото до това че има паразитизъм в речта, ми то и аз имам а съм сигурен че и тези дето го обвиняват също имат но не са го осъзнали. Да премахнеш такова нещо от речта си не е лесно и се иска доста работа. Все пак никой от нас тука не е професионален преподавател. Тия дето ме познават ако ви кажат колко бързо говоря по принцип и едвам се сдържам да не говоря така на уроците

Просто нека смени програмата или я настрой. А за другото, аз лично показвам уроците си на 1-2 преди да ги дма на Иван и все пак искам и неговото мнение и ако трябва ги дооправям. А за пюещите: Не знам дали знаете че е имало и нападки срещу Иван, и предишния сайт е бил спрян така че...
Успех с начинанието, на мен ще ми е мнооого интересно и ще чакам с нетърпение следващия.
Кам студио работи добре. Мисля че трябв ада пипнеш настройките има доста за това какво да е качеството на видеото. Жена ми го ползва от известно време и единствения му проблем е че прави големи файловете