Доц по между другото наскоро го отвориха и има някъде към 600 страници документация публикувана официално от М$.Всичко това естествено стана доста след като те сами се отказаха от него (в 2007 поддръжката му е зле, почти като pdf, може почти само да го разгледаш) и всички други си го кракнаха успешно.
Друг проблем на ОпенХМЛ е, че това дето е описано пред ИСО, не е точно това дето ползва 2007, а за 2010 е още по-съмнително. На всичкото отгоре има много неописани неща, най-вече в математическите функции в таблиците, а има и откровени идиотщини, като например да се записват макросите двоично, а и не само те.
По между другото малко повече ми хареса първата версия на урока, онази дето се скапа. В нея по-често запазваше и по-добре се онагледяваха нещата. Най-видно е за това, от коя страни да се започне. Това го обясни набързо, но ако не знаех действително какво е, само по обяснение нямаше да разбера. В предния урок го беше онагледил.
А да и това лого, малко е досадно. Не може ли да го направиш да е по-тънко, ако ще е през целия екран или пък да е като логото на телевизия, само в някой от ъглите. Просто като е толкова голямо дразни и почти пречи.
Това естествено са другарски забележки. Справил си се отлично и поне аз на толкова подробно обяснени уроци не бях попадал. Превъзходна работа. А както ти казах и когато гледах първата версия, дори аз " книжния плъх " научих някой неща. Браво!