Автор Тема: Предложение към Иван..  (Прочетена 5720 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ivan.h

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 197
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #15 -: 15 Декември 2009, 12:31:42 »
@Digital_Person   и при мене е така -пише  " Науче ме "  а все ми се струва че трябва да е  " Научи ме "
освен ако не е направено съзнателно с някаква цел.

bad_rado

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 104
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #16 -: 15 Декември 2009, 13:31:02 »
ivan.h написа:
Цитат
@Digital_Person   и при мене е така -пише  " Науче ме "  а все ми се струва че трябва да е  " Научи ме "
освен ако не е направено съзнателно с някаква цел.


Да извинявам се сега забелязах ще го оправя..
Научи ме на каквото и да е :D

lamondbg

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 75
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #17 -: 15 Декември 2009, 13:37:49 »
bad_rado написа:
Цитат
ivan.h написа:
Цитат
@Digital_Person   и при мене е така -пише  " Науче ме "  а все ми се струва че трябва да е  " Научи ме "
освен ако не е направено съзнателно с някаква цел.


Да извинявам се сега забелязах ще го оправя..

E време беше...
Според мен няма нужда от нов дизайн. Този си е екстра. Ориентираш се лесно, което е най-важното според мен за такъв вд сайтове.

bad_rado

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 104
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #18 -: 15 Декември 2009, 13:54:59 »
lamondbg написа:
Цитат
bad_rado написа:
Цитат
ivan.h написа:
Цитат
@Digital_Person   и при мене е така -пише  " Науче ме "  а все ми се струва че трябва да е  " Научи ме "
освен ако не е направено съзнателно с някаква цел.


Да извинявам се сега забелязах ще го оправя..

E време беше...
Според мен няма нужда от нов дизайн. Този си е екстра. Ориентираш се лесно, което е най-важното според мен за такъв вд сайтове.


Ами аз ще говоря с Иван и ще решим..
Научи ме на каквото и да е :D

gatakka

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 19
  • Публикации: 681
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #19 -: 15 Декември 2009, 16:09:36 »
kunena е прост модул за joomla, качва се като всеки друг. безплатен е
http://www.kunena.com/
За дизайна няма аз да решавам, ще се гласува. Сайта е за вас, а не за мен.
За да знаеш трябва да питаш,
но за да знаеш някой трябва да ти отговори на питанията.
Добре дошли в Научи Ме!

bad_rado

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 104
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #20 -: 15 Декември 2009, 16:58:53 »
gatakka написа:
Цитат
kunena е прост модул за joomla, качва се като всеки друг. безплатен е
http://www.kunena.com/
За дизайна няма аз да решавам, ще се гласува. Сайта е за вас, а не за мен.


Ами защо не направиш един кастинг за дизайнери.

Примерно има срок 1 седмица, който се запише запише.

И хората, които не са дизайнери да гласуват за дизайна който харесват примерно:

@bad_rado - Аз давам моя глас за него..

bad_rado - 22 гласа


Или нещо подобно..
Научи ме на каквото и да е :D

Mu6o

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 9
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #21 -: 17 Декември 2009, 17:06:09 »
Добре си е този дизайн...само трябва да се пооправят тук там бутони, защото на менютото бутоните са по-малки от тези на форума, а мисля, че трябва да е обратното...:)
OFFTOPIC:
Gatakka, става ли да се оправяш малко по-хубаво с flood-ерите и да им слагаш предупреждения и да им го обясниш да не се повтарят тея работи, защото bad_rado ли къв е сигурно в 20 теми има на всяка по двоен пост и това мисля не е допустимо, в който и да било форум, ако има нещо да добавя да го добави с бутона редактирай!
Music is my life!

metost

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 13
  • -Получени: 41
  • Публикации: 764
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #22 -: 17 Декември 2009, 17:38:42 »
Mu6o написа:
Цитат

OFFTOPIC:
Gatakka, става ли да се оправяш малко по-хубаво с flood-ерите и да им слагаш предупреждения и да им го обясниш да не се повтарят тея работи, защото bad_rado ли къв е сигурно в 20 теми има на всяка по двоен пост и това мисля не е допустимо, в който и да било форум, ако има нещо да добавя да го добави с бутона редактирай!


100% съм  " ЗА "  и аз. Тези функции на форумите не са за украса, а да се използват!

OFFTOPIC:
@Mu6o То иначе така се трупат 10 000 безмислени поста  ;)
(рɐǝɥ ɹпoʎ uɹпʇ ʇ,uoр)

SylaR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 160
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #23 -: 17 Декември 2009, 19:13:51 »
Още един безмислен :D  не вярвайте на бад_rado в един др форум съм си сложил негова фраза тя гласи     rado_div написа:Сам го направих честно :)

Тогава беше правил търсачка по разширения и не смятам, че мненията на такива потребители като него трябва да се взимат под въпрос

uns7able

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 1
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #24 -: 18 Декември 2009, 10:29:16 »
Според мен няма нужда от нов дизайн този е идеален.
Лично на мен много ми допада :)

nmihailov

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 2
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #25 -: 18 Декември 2009, 21:43:25 »
uns7able написа:
Цитат
Според мен няма нужда от нов дизайн този е идеален.
Лично на мен много ми допада :)

Съгласен съм с теб  B)
:P

cHe3zYy

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 38
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #26 -: 21 Декември 2009, 20:33:42 »
OFFTOPIC:
Имам едно предложение към Иван...
Отдавна гледам PHP серията уроци, но понеже съм чел и учебници има някои различия които искам да споделя.Сигурен съм, че вече си срещал нещо подобно, но аз пиша това с цел да бъда полезен :lol: :
--------------------------
За проверка дали дадена форма е submit-ната във видео уроците се използва:

,а после
if ($_POST[ ' form_submit ' ] == 1)
---
А ето го и моето предложение:
----------------
Още при правене на Submit button-а да е:

и следователно проверката:
if (isset($_POST[ ' submit ' ]))...
---------
Да го имаш предвид  ;)

PP: Ако има някакви привилегии в използването на другия начин pls пиши ги :)

werew

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 79
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #27 -: 21 Декември 2009, 21:11:39 »
bad_rado написа:
Цитат
gatakka написа:
Цитат
kunena е прост модул за joomla, качва се като всеки друг. безплатен е
http://www.kunena.com/
За дизайна няма аз да решавам, ще се гласува. Сайта е за вас, а не за мен.


Ами защо не направиш един кастинг за дизайнери.

Примерно има срок 1 седмица, който се запише запише.

И хората, които не са дизайнери да гласуват за дизайна който харесват примерно:

@bad_rado - Аз давам моя глас за него..

bad_rado - 22 гласа


Или нещо подобно..

И аз мислех да предложа същото,но си ме изпреварил :D

federer_11

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 1
  • Публикации: 931
  • ULTRAS LEVSKI
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #28 -: 21 Декември 2009, 22:21:00 »
cHe3zYy написа:
Цитат
OFFTOPIC:
Имам едно предложение към Иван...
Отдавна гледам PHP серията уроци, но понеже съм чел и учебници има някои различия които искам да споделя.Сигурен съм, че вече си срещал нещо подобно, но аз пиша това с цел да бъда полезен :lol: :
--------------------------
За проверка дали дадена форма е submit-ната във видео уроците се използва:

,а после
if ($_POST[ ' form_submit ' ] == 1)
---
А ето го и моето предложение:
----------------
Още при правене на Submit button-а да е:

и следователно проверката:
if (isset($_POST[ ' submit ' ]))...
---------
Да го имаш предвид  ;)

PP: Ако има някакви привилегии в използването на другия начин pls пиши ги :)


тука не виждам някаква огромна разлика :side:
(x)HTML, CSS, PHP, MySQL, XML, WML, JavaScript (jQuery)

cHe3zYy

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 38
Отг:Предложение към Иван..
« Отговор #29 -: 22 Декември 2009, 14:54:03 »
Ами спестяваш си цяло  " hidden "  поле, като присвояваш на  " submit "  бутона име  " submit "  и така кодът се скъсява. :)