Здравейте!
Нов съм в форума и незнам дали тук е мястото ако не е моля да ме извините
мисля че открих проблем в системата за login. Ние изискваме името и паролата да бъдат по големи от еди си колко символа,ако те са по големи и правилни препращаме към login.php ako са по малки от зададените извеждаме грешка. До тук всичко е точно и ясно. ОК
Интересното което се получава при мен е че когато въведа име от един символ и парола от един символ пак ме препраща към login.php но ми показва бяла страница,което ме навежда на мисълта че нещо с strlen не е както трябва.
Моля да ме извините ако проблема е при мен.Нека да разгледаме този проблем. Евентуално ако всичко съм направил правилно приемам опцията че този проблем може да се оправи чрез нещо което не е показвано до момента в уроците и ще видим решението в някой следващ урок.
Прилагам архив с файловете.
Линк за сваляне :
http://dox.bg/files/dw?a=85322ab53eИ малко офф като за новак
Много се радвам че има хора като вас който стоят и си приказват сами пред компютрите с цел да научат на някого на нещо.Защото днес почти никой не се интересува от другите и никой нищо не прави за общото благо.
Благодаря ви! Продължавайте все така,Защото на мен лично ми спестихте средства който щях да дам за обучение и ми помагате да реализирам една моя идея!