Автор Тема: MCF - форма за регистрация 2  (Прочетена 34927 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dj_ee3

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 3
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #30 -: 28 Април 2010, 19:41:15 »
Оправих го това с локатиона още снощи видях тази грешка.
А за addslashes аз просто следвам урока не съм чак толкова навътре в нещата ...

Деан Христов

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 1
  • Публикации: 41
    • Деан Христов
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #31 -: 02 Май 2010, 18:30:13 »
Ako имате проблем с header-те това:

 ще реши проблите ми поне на ас нямам проблеми :P

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #32 -: 02 Май 2010, 18:40:34 »
Ок де, ами ако имам проблем с javascrip или съм го изключил какво правим?
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

vetko

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 13
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #33 -: 17 Май 2010, 19:24:32 »
Здравей, илизами следната грешка:

Warning: mysql() expects at least 2 parameters, 1 given in C:\\xampp\\htdocs\\mcf\\register.php  on line 42

прегледах кода мисля, че всичко е ОК ще ви бъда благодарен ако някой ми подскаже каде може да ми е проблема.

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #34 -: 17 Май 2010, 21:23:51 »
Няма да е зле да дадеш въпросния 42 ред, заедно с това, което го заобикаля. А че кода ти не е ОК е без всякакво съмнение.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

vetko

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 13
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #35 -: 17 Май 2010, 22:18:40 »
if ($row[ ' cnt ' ]==0)
                                {
                                 mysql( ' INSERT INTO users(login,pass,real_name,email,date_registred)
                                     
(42ред)
VALUES( "  ' .addslashes($login). '  " , "  ' .md5($pas). '  " , "  ' .addslashes($name). '  " , "  ' .addslashes($email). '  " , ' .time(). ' ) ' ); (/42ред)
                                 if(mysql_error())
                                     {
                                     $error_array[ ' sql ' ]= ' <h1>Грешка моля опитайте отново</h1> ' ;
                                     }
                                     else
                                         {
                                         
                                         exit;
                                         }
« Последна редакция: 02 Декември 2010, 22:37:33 от borovaka »

vetko

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 13
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #36 -: 18 Май 2010, 18:08:03 »
Здравейте, пак искам само да кажа,че не можах да се справя все още. Но направих една по проста форма и при опит да запиша информация в базата данни ми даде абсолютно същата грешка. Дайте някакви идеи, защо става така и как да го оправя.     Мисля си дали няма да е нещо в настройките на mysql....... направо незнам....

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #37 -: 18 Май 2010, 21:05:19 »
Това, което виждам на пръв прочит е, че ифа никъде не свършва ( ' } ' ) и if(mysql_error()) има една дясна скоба повече. А да и users(login,pass няма да е зле да имаш един интервал след юзерс. По принцип мъсял е доста дуракоустойчив, ама е възможно да се сбърка.

-------
редакция  " ) "  НЕ Е В ПОВЕЧЕ!
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

MARIJUANA

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 3
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #38 -: 10 Юли 2010, 11:39:18 »
Хора помогнете на мен ми показва няква грешка

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at D:\\xampp\\htdocs\\mcf\\register.php:1) in D:\\xampp\\htdocs\\mcf\\func.php  on line 5
Кажете каде бъркъм ето 2 файла Register.php и Func.php

А и като се регистрирам не ме препрашта в index.php показвами грешката да опитам отново иначе прави записа в базата данни.
Благодаря предварително  :blush:
╫MARIJUANA ®


marto

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 7
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #39 -: 10 Юли 2010, 14:09:58 »
my_header( ' Регистрация ' );
го сложи най-отгоре, защото в нея фунция си задал session_start(), а както вече gatakka каза - сесията трябва да е един от първите редове в кода ти. Пробвай и кажи какво се получава. :)

kerkenez

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 2
  • -Получени: 14
  • Публикации: 1205
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #40 -: 10 Юли 2010, 14:32:38 »
MARIJUANA написа:
Цитат
...

Здрасти
това не е грешка(Error) а предупреждение(Warning). Показва ти го  защото преди функцията header() си изпратил нещо друго към браузъра - било то чист HTML, echo, var_dump и пр.
Хедърите трябва да се пращат първи!

Постарай се да си структурираш така кода, че да извършваш първо логиката (php) и едва накрая да пускаш резултат към браузъра (html), както и да не мешаш HTML и php с цел да бъде по-четим и лесен за дебъгване.

MARIJUANA

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 3
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #41 -: 10 Юли 2010, 20:32:19 »
Едното го оправих но си остана това че не ме препрашта в index а ми показва съобщението за грешка .
╫MARIJUANA ®


streleca_stz

  • Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 6
  • -Получени: 0
  • Публикации: 68
    • Tokio Hotel Фен Сайт
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #42 -: 17 Август 2010, 18:09:47 »
[открих грешката ;)] Tакам.. ето го и моят проблем.. Следвам абсолютно всички както иво (gatakka)но като дам да се регистрира ми показва само това
Цитат
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near  ' .email.date_registered) VALUES( " root " , " e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e " , " strele '  at line 1


не мога да разбера защо се получава така :( ако някой има идеи нека ги сподели
In Your Shadow I Can Shine! (:

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #43 -: 17 Август 2010, 20:51:51 »
Покажи самата заявка, ама така като гледам тия точки нямат работа там.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

valkbtb

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 21
Отг:MCF - форма за регистрация 2
« Отговор #44 -: 07 Септември 2010, 18:55:09 »
Браво урока е много добър,само да кажа ,че от хеширана парола може да се върне истинската парола :д