Автор Тема: Проблем със странициране  (Прочетена 915 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sekulski

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 106
Проблем със странициране
« -: 12 Януари 2010, 20:50:15 »
Parse error: parse error in C:\\xampp\\htdocs\\PHP5, Apache, MySQL\\chapter 13\\index.php on line 37
Тази грешка ми дава....37 е реда с  if($page == 1)
(
echo  " Предишна " ;
)




$page = $_GET[ ' page ' ];
if($page == 0 || $page == NULL || $page < 0)
{
$page = 1;
}
$pp = 2;
$start = ($page*$pp) - $pp;
$query = mysql_query( " SELECT * FROM cms_articles " ) or die(mysql_error());
$broi =  mysql_num_rows($query);
$total = $broi/$pp;
$sql =  " SELECT article_id FROM cms_articles WHERE is_published=1  "  .
        " ORDER BY date_published LIMIT $start,$pp " ;

$result = mysql_query($sql, $conn);

if(mysql_num_rows($result) == 0) {
  echo  "  
\\n " ;
  echo  "   Все още няма одобрени и публикувани статии.\\n " ;
}
else{
  while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    outputStory($row[ ' article_id ' ], TRUE);
  }
}
$prev = $page - 1;
$next = $page + 1;
if($page == 1)
(
echo  " Предишна " ;
)
else
{
echo  " Предишна " ;
}
if($page >= $total)
{
echo  " Следваща " ;
}
else
{
echo  " Следваща " ;
}

require_once  ' footer.php ' ;
Мечтая да стана php програмист

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг: Проблем със странициране
« Отговор #1 -: 12 Януари 2010, 20:56:26 »
ами виж си скобите на ифа около 31 ред а?
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

sekulski

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 106
Отг:Проблем със странициране
« Отговор #2 -: 12 Януари 2010, 21:01:33 »
винаги допускам такива грешки..така ме е яд..смешно е но непредполагах..бързам ли много мерси :)
Мечтая да стана php програмист

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг:Проблем със странициране
« Отговор #3 -: 12 Януари 2010, 21:03:00 »
ами ако ползваш неща като нетбийнс или еклипс няма как да сбъркаш това те си казват
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width: