Здравей!

1. Най-горе виждам, че има някакво подобие на меню/breadcrumb. В този си вид много прилича на breadcrumb, но реално ти е меню. Не ми харесва тази идея така. По-добре го направи изцяло да е breadcrumb или му смени дизайна. Идеята е, че имаш меню отляво. Това отгоре дори се скрива при скрол и реално никой няма да цъкне на него. Докато е breadcrumb освен горе, ще е хубаво и долу да го имаш и когато влезеш в статия ще знаеш тази статия в кой раздел е и т.н. и ще можеш веднага да се върнеш 1 стъпка назад. (Това си го представи в случаите, когато пратиш линк към статия на някой, който за първи път вижда сайта);
2. При търсене бутона ти е отделен от самото поле на писане. Според мен ще е по-добре да го направиш като
button-addon;
3. Таговете гледам, че някакви хеширани. На SEO няма изобщо да му хареса това

Остави си ги на кирилица да ти излизат в адресбара;
4. При ховър върху линковете на заглавията на статиите имаш подчертаване в синьо. Не ми харесва.

;
5. Гледам имаш идеята сайта да се равива освен на българския „пазар“, но и на западния. То ще е добре да форматираш датите, които показваш. В случая виждам в списъка с всички статии имаш дата на публикуване. Ще е добре да я показваш във формат съобразен с българския стандарт, а именно дд.мм.гггг чч.мм (секундите може и да ги прескочиш, на никой не са му толкова важни, освен на програмистите). Същото и за часа (не трябва да е с AM/PM);
6. При регистрация въпросът, който играе роля на CAPTCHA, трябва да се сменя на всеки рефреш!!! В момента все едно го няма

7. След успешна регистрация ще е хубаво да се логвам автоматично (както е на повечето сайтове вече). Препоръчително е, не е задължително.

8. Горе в „менюто“ ми се появиха някакви „Кредити“... WTF?! нали

Определено ще е добре да помислиш как да ги промениш тези неща горе

9. Благодарих си сам на себе си?! Не го разбрах това.

10. При добавяне на обява за име си написал „На български, без специални символи“. Ами аз пък съм непослушен и въведох следната обява „.DQ@ei1-04i)_@IE!_IE1-2“

Помисли върху това да добавиш малко валидации

11. Как мога да си видя само моите статии? При добавянето на тагове същата работа, няма да те слушам какво ми казваш

Един съвет в тази връзка –
Никога, ама никога не вярвай на потребител! Което означава, че трябва да валидираш всичко що потребителя иска да ти напише;
12. Добавих статия с няколко тага и тези тагове излязоха при общите, а статията ми не е одобрена. Не е добре така

13. Имаш 12 тага на ред, а монитора ми събира 10. Тези 2 тага ми се появават с хоризонтален скрол или с други думи – чупи се дизайна;
14. „ Моля, ако споделяте картинки, да ги оразмерявате, за да не се налага да трием коментари.“ – Това направо ме накара да ти блокирам сайта. Трябват ти валидации, както вече споменах. Щом не ти харесва дадена снимка (не е jpeg, png, gif) не разрешаваш на потребителя да я качи. А когато не е с размера, който ти очакваш има няколко варианта: оразмеряваш я до размера (което пак се дели на няколко варианта) или пак не разрешаваш на потребителя да я качи.

А гледам, че в коментара се появява малка снимка и това е вариант.
За сега толкова.