Здравейте отново. Може някой от вас да си спомнят за мен бегло а други изобщо , но това е нормално все пак от 2 години не съм стъпвал тук но за това по-нататък.
И така познати и приятели отново се обръщам към вас , но този път мисля да започна отначало , като ви задам някои въпроси свързани с моето бъдещо развитие като Уеб програмист (може би). И така въпросите не са сложни , не са и много(поне за сега) и това са те:
-Започвам наново с Php езика,от къде да започна?(Като изключим че имам основата от преди години и не съм съвсем бос)
-Как да започна да пиша кода си под PHP , дали процедурно или обектно-ориентирано?
-Кой от двата варианта ми препоръчвате PDO или MySQLi и защо?
Нека подчертая че работата си с Php и т.н я прекъснах преди 2 години без дори да съм поглеждал код , камоли писал.
Нека подчертая че прочетох малко за PDO и за MySQLi и двете ми са тъмна Индия , но като че ли PDO ми се струва по-труден начин за мен.
И така за сега това е от мен , ще очаквам вашите насоки и препоръки за развиването ми за напред. Приемам и градивни критики ако се налагат такива.
Благодаря Ви , поздрави!