Автор Тема: Javascript MVC  (Прочетена 2640 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

svetli

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 1
Javascript MVC
« -: 31 Март 2016, 17:17:50 »
Здравейте, къде мога да намеря материали /видео клипове,книги/за това как се създава просто 'mvc' с javascript.
Това което разбрах до тук е че всички ползват  framework  за съжаление условието на моята задача е да го направя без.
Ще имам  едно view  един controller един model два бутона при натискането не бутон 1 да зарежда карта с google maps api
при натискане на другия бутон да зарежда друга карта с google maps api където да се поставя маркер.

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Re: Javascript MVC
« Отговор #1 -: 31 Март 2016, 22:44:07 »
Здравей, добре дошъл в Научи ме,

Доста интересно задание, може ли да издадеш малко детайли кой и защо ти го възложи, нещо за работа или с учебна цел?

Сега по темата, аз лично не съм се нагърбвал да правя подобно нещо, но пък да си призная идеята ми допада. Като цяло мисля, че с основни познания за MVC и малко по-стабилни по JavaScript може да се измъдри "просто 'mvc' с javascript" на базово ниво (затова питам за какви цели е). В нета излизат учудващо доста материали - може би нещо като това https://gist.github.com/g6scheme/4157554
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!