Автор Тема: Безплатен хост със SMTP?  (Прочетена 2299 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

2SHAE

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 3
  • -Получени: 0
  • Публикации: 22
Безплатен хост със SMTP?
« -: 13 Февруари 2016, 15:46:00 »
Здравейте, знаете ли за някой безплатен хостинг който предлага SMTP и имейл акаунт? Изпробвах няколко, но искат да си регистрирам платен домейн за да използвам тази услуга.
"Screw you guys i am going home"

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Re: Безплатен хост със SMTP?
« Отговор #1 -: 13 Февруари 2016, 16:19:27 »
Трудна задача, с безплатните хостинг винаги има някаква уловка, или не си струват. По-добре виж нещо дето ти е достатъчно евтино, тази седмица обсъждахме подобно нещо, може да погледнеш тук - http://nau4i.me/forum/index.php/topic,16551.msg49904.html#msg49904
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

2SHAE

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 3
  • -Получени: 0
  • Публикации: 22
« Отговор #2 -: 13 Февруари 2016, 18:04:53 »
По принцип и аз не съм фен на безплатните, но човекът с който работя иска да мине съвсем натънко. 4,5 лева на месец е нищо като искаш да правиш бизнес но... Благодаря за отговора, и за отговора в sql темата, няколко дни нямах възможност да влезна.
"Screw you guys i am going home"

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #3 -: 13 Февруари 2016, 18:21:01 »
Познато чувство, това е доста сериозен бъг на начинаещите предприемачи - искат без никакъв капитал и веднага за няколко седмици да потръгне всичко. Е няма как да стане, трябва да се инвестира капитал и успеха рано или късно ще дойде. Успех все пак, наистина никога не съм ползвал безплатни хостинги и не мога да ти помогна, по-скоро бих опитал да накарам клиента да развърже кесията
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!