WEB > Дизайн

Безплатни адаптивни дизайни

(1/2) > >>

georgirgeorgiev:
Здравейте!
На няколко пъти търсих и видях, че има доста готови дизайни под формата на PSD файлове, обаче почти всички те представляват само една страница. Няма допълнителни PSD файлове в които да видя как трябва да изглежда дизайна на по-малки екрани, както и на мобилни устройства.
Доста малко бяха безплатните вече изготвени дизайни, които намерих, които съдържат PSD файлове за цял уебсайт с 6-7 страници (тоест 6-7 отделни PSD файлове), обаче отново те показват как уебсайта ще изглежда за десктоп устройство, няма изготвен адаптивен дизайн за тях.

Знаете ли дали някъде мога да намеря готово изготвени уебсайт адаптивни дизайни, които да са безплатни?

Avalanche:
С PSD-та по-трудно се намират, по-популярни са директно накодените. Отдавна не съм ползвал такива, но със сигурност ще намериш доста като търсиш нещо за "free website templates"

georgirgeorgiev:
Това, което си написал, майче и аз започнах да го забелязвам.

Това е, че целта ми е от картинка/PSD да го превръщам в уебсайт. При готовите темплейти не съм забялзал да добавят картинка/PSD на дизайна, там направо целият уебсайт е вече направен с всички нужни файлове.

Благодаря ти за включването.

HD:
Има и места като envato.com и themeforest.com, където ще може срещу скромна сума да си закупиш psd-a на различни по тематика сайтове.

Zorko:
offtopic:
Днес на курса се учихме да режем дизайни, и лектора ни показа един сайт от къде може да си вземем psd. В този сайт има 40 хубави безплатни psd дизайни, готови за ползване.

edit:
Извинявам се, забравих да дам линк към сайта:
http://www.hongkiat.com/blog/really-beautiful-psd-web-templates/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия