Автор Тема: WeB-Site (Софтуерен проект)  (Прочетена 3102 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MiT

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 64
WeB-Site (Софтуерен проект)
« -: 08 Април 2015, 21:54:46 »
Здравейте нз. дали е подходящата тема но все пак реших да драсна няколкореда. Нека да не губя време.

Реших да направя сайт за сваляне на Софтуер, Субтитри, Драйвери и тн.
Искам да се обърна към [ МастаритE ] за съдействие и за информация!!!
Проекта е този сайт -->>http://93.152.167.98 <<-- който съм направим дизайнa HTML,CSS.. Идеята мие, да добавя един контрол панел, за да не кодвам постоянно дадена нова програма.
Също така икам да сложа и един брояч на сваляне кой колко пъти е свалил дадена Програма, Субтитри, драйвери.. и от тези неща което е сваляно най много, автоматично да оитиде в топа както съм го напраивл (показал)
Другото нещо което искам да направя е търсачка подобна на youtube ако нещо някой не го напише правилно да му изписва Did you mean: (правилното име) с една дума по подразбиране като напише NOt32 Did you mean: Nod32 нещо подобно,
Другото важно замен е да има и регистрация всеки потребител да може да се логва и определени потребители които имат права от администратора да могат да качват неща във сайта

Благодаря за разбирането! [ извинявам ако има правописни грешки!!! ]

Ще съм благодарен на сериозни хора които биха се захванали да направят този php, mysql код. и съответно ако може да ми определите дадена цена на проекта колко ще струва!!!

Ще съм благодарен за коректни оферти както тук така и на ЛС
БЛАГОДАРЯ!!!

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
Re: WeB-Site (Софтуерен проект)
« Отговор #1 -: 08 Април 2015, 22:15:59 »
Това с "Did you mean" според мен е голяма глупост и супер голям проблем на търсачките!!!
Ако търся думата "кот" а то ми казва, че съм искал да напиша "код" а аз се интересувам от котки и просто търся резултати на руски, е меко казано ще се ядосам.
Не искам машина да мисли вместо мен, но за жалост вече е така, заради мързеливци и неграмотници, а може и заради "конспирацията"!
Давайте възможност потребителите ви да мислят!

п.п. Никога не бих се нагърбил с такъв проект, няма тръпка, а и е обречен на НСБОП атаки!
« Последна редакция: 08 Април 2015, 22:18:59 от HanKrum »
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой

MiT

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
« Отговор #2 -: 08 Април 2015, 22:24:07 »
Добре нека да исключим този тип търсачка  и да направим   дргуга  която може би  няма да мисли спрямо нас,  но както го каза има хора които не знаят как се пише дадена дума и само  предполагат и със това подсказване ще им е мн по лесно..  да намерят нещото  коеот търсят. (Спорд мен е така)  а за НСБОП   ще го измислим и там някак си  за момента искам  да видя дали ще може да се случи този проект!!!

Благодаря

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #3 -: 08 Април 2015, 22:41:28 »
И на мене ми се струва, че първо трябва да си оправиш нещата с НСБОП. То даже в интерес на истината трябва да ти изтрия темата защото нарушава правилата на форума
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

MiT

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
« Отговор #4 -: 08 Април 2015, 22:45:25 »
Ясно е че НСБОП веднага ще плъзнат,   но  все пак  програмите които  ще  качвам ще са с пробен период от  самия  собственик, ако някой иска да е изпозлва  трябва да  флезне в офицялния сайт и да е закупи  от там. Не мисля че това  пирадско..  ли поне  Калдата не е, сори за рекламата
« Последна редакция: 08 Април 2015, 22:47:04 от MiT »

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #5 -: 09 Април 2015, 07:55:05 »
Да, но за да правиш това, трябва да си одобрен за огледало!
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой

s7efani

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • Публикации: 3
    • Жената
« Отговор #6 -: 28 Юли 2016, 10:48:34 »
Какво стана с проекта, понеже сайтът не отваря?
Мястото на жената е в леглото......гола