Защо аджеба да отнемам админския статус на хора, дето реално няма кой да ги замести, а ако стане утре нещо веднага мога да ги извикам на помощ и мога да разчитам на тях.
Защо аджеба да трия потребители, поради простата причина че са неактивни. Хората се бият да имат по-голяма база данни от потребители - ние ще ги трием.
И форума не в това състояние заради админите, а заради потребителите - или може би е по-правилно да се каже поради бездействието на потребителите. Преди една година, преди да поискам админски статус, можех и аз да стоя и да лая като тебе и да се нервя що админите не ми обръщат внимание докато сайта запада. Единствения начин да не стигам до това положение беше да взема власт - направих го. Нещата се променят трудно - факт, ама продължавам да се мъча. Съобщенията и изказванията които пишете главно аз ги чета, Мето и той, но рядко пише. И ти казвам че не виждам как чрез съкращения в редиците ще получим възход, поне и на този етап. Правилата се ползват само като има нещо конфликтна ситуация, не знам от къде дойде тая идея че едва ли не е библия!