Автор Тема: Проблем с android .......  (Прочетена 2796 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
Проблем с android .......
« -: 10 Април 2014, 13:43:49 »
Здравейте хора. Възникна ми един проблем с телефона. Преди да продължа да кажа, че съм го правил какво ли не  ;D . Обаче в момента тела ми играе номера от сорта на :
Кликвам на дисплея не се включва приложението кликвам пак тръгва...
Понякога сам си цъка! Демек както съм го оставил пред компа изведнъж гледам, че телефона ми набира номера на някой приятел без дори да съм го докосвал!
Направих му тестове на екрана и всичко уж работи добре. При кликане на определена точка на дисплея си работи няма проблем, но когато си реши откача и сам си прави някакви неща! Реших да го ресетна и инсталирах flashtool свалих fware даже 2,3 и тествах с тях. Инсталирам ги телефона си се обновява няма проблем всичко си тръгва обаче този проблем не се маха! Та въпроса ми е hardware or software проблем според вас е това?

Wanderer

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 26
  • Публикации: 196
Re: Проблем с android .......
« Отговор #1 -: 10 Април 2014, 15:11:30 »
Вирус ?
“You must make the Journey along the road, nobody is able to do it for you!”

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
« Отговор #2 -: 10 Април 2014, 16:50:52 »
Нямам си на престава. И ако е вирус то трябва да се е качил над самата системка. Не, че не е възможно, но си нямам и на идея от пингвински работи за това питам тук.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #3 -: 10 Април 2014, 17:53:08 »
Нямам си на престава. И ако е вирус то трябва да се е качил над самата системка. Не, че не е възможно, но си нямам и на идея от пингвински работи за това питам тук.
а разглежда ли кои процеси са ти пуснати след като ти е направил номер и има ли нещо странно там?
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...