Автор Тема: RADEFFFACTORY  (Прочетена 3047 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yo_asakura

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 4
RADEFFFACTORY
« -: 26 Февруари 2014, 18:45:24 »
Здравейте нов съм тук и от известно време се занимавам сам с програмиране на андроид приложения. Това са досегашните ми разработки http://goo.gl/qHnYl3 Тествайте, оценявайте, споделете мнения. Има някои изцяло на бълграски, но повечето са на английски за да покрия по голяма аудитория. Надявам се не нарушавам някое правило, но прочетох, че мога и просто да се похваля, така че... :D Ако имате въпроси и съвети, пишете.
« Последна редакция: 09 Март 2014, 18:37:32 от yo_asakura »

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Re: RADEFFFACTORY
« Отговор #1 -: 26 Февруари 2014, 19:43:18 »
Здравей и добре дошъл,

поздравления за приложенията, наредил си ги бая. Що не вземеш да пробваш нещо по-голямо, съответно може и платено да е?

Иначе точно това е идеята на този раздел, да се хвалим с постиженията.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

yo_asakura

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #2 -: 26 Февруари 2014, 19:54:08 »
Ами честно казано, защото нямам идеи, за това не започвам нещо по голямо. А ако говорим и за нещо по популярно като някоя приятна игра или нещо подобно, нямам и дизайнер и реално трябва да вложа пари. Аз за сега съм студент и това е нещо странично и, по принцип, си изпълнявам поръчки, ако някой ме наеме за нещо по голямо, но сам да предприема нещо, за сега не съм готов да вложа. :)

Wanderer

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 26
  • Публикации: 196
« Отговор #3 -: 26 Февруари 2014, 21:32:17 »
Много ми харесаха, от колко време се занимаваш с андроид ? А от тези реклами изкарват ли се някакви пари ?

ПП: Ако направиш някой урок ще е много добре :Д
“You must make the Journey along the road, nobody is able to do it for you!”

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #4 -: 26 Февруари 2014, 22:10:23 »
Тука има прясни уроци (непостари от година), и то бая. Може да погледнеш тях :)
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

yo_asakura

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #5 -: 27 Февруари 2014, 01:24:18 »
С андроид, от около 2 години се занимавам, а с програмиране от малко повече. Парите, като за безплатни приложения и странично занимание не са лоши. Не ме разбирайте погрешно, едва ли може човек да живее с тях, но пак казвам, като за странично занимание и нещо, което е безплатно са достатъчно. Естествено това е при мен, но имам познати, които имат и по успешни приложения с по голям доход. Лично аз не съм се замислял да правя tutorial-и тъй като има доста, а и не съм добър в обяснението. Така да се каже, си правя нещата по мой начин, и може би трудно ще ми се разбират някой неща. Не съм подготвен за обучаване на други. А иначе аз започнах с едни други уроци на thenewboston. на английски са но има доста полезни неща. :)

Wanderer

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 26
  • Публикации: 196
« Отговор #6 -: 27 Февруари 2014, 09:53:11 »
От доста време се каня да почна андроида и все нямам време :) Иначе графиките ти ли си ги рисувал или някой дизайнер  или ползваш готови ?  Сори ако много разпитвам, но имам идеи за андроид приложение, но нямам опита и знанията да го реализирам в момента :)
“You must make the Journey along the road, nobody is able to do it for you!”

yo_asakura

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #7 -: 27 Февруари 2014, 10:21:45 »
За картинки бутони и подобни, попринцип ги намирам да са free лиценз и си ги обработвам. Някои бутони аз си ги рисувам, като цяло и дизайнерската част, аз я правя. Но в повечето случеи намирам разни ресурси из интернет и си ги нагаждам както ми трябва... Няма проблем, питай, за това писах тук, за да обменяме опит... :)

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #8 -: 16 Август 2014, 15:48:24 »
Имам идея за съвместна работа по проект - система за ползване в ресторантьорството. Мобилно устройство ще комуникира с WEB сървиз. Ако проявяваш интерес пиши на лично.
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой