Автор Тема: Андрото може ли да бъде сменено на стара версия?  (Прочетена 2664 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
Здравейте. Имам питане относно телефона си.... Не съм се ровичкал в нета за него и реших първо да питам тук. Интересува ме възможно ли е Андро 4.0.4 дали може да се направи на 3. еди кво си ? Въпроса е ще имам ли проблеми ако го направя и дали въобще телефона ми ще ми позволи да мина на стара версия. Ако се питате защо?! Ами защо много хора ползват ХП пред 8-ца примерно? ;) Телефона е root и системата ми няма нищо общо със оригинала в момента. Намерих си някакъв room уж добър и вече 6 месеца съм с него. Нещо не ме кефи как мисли...

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Здравейте. Имам питане относно телефона си.... Не съм се ровичкал в нета за него и реших първо да питам тук. Интересува ме възможно ли е Андро 4.0.4 дали може да се направи на 3. еди кво си ? Въпроса е ще имам ли проблеми ако го направя и дали въобще телефона ми ще ми позволи да мина на стара версия. Ако се питате защо?! Ами защо много хора ползват ХП пред 8-ца примерно? ;) Телефона е root и системата ми няма нищо общо със оригинала в момента. Намерих си някакъв room уж добър и вече 6 месеца съм с него. Нещо не ме кефи как мисли...
е па щом ти е рутнат телефона къв ти е проблема ... мое си слагаш каквото си искаш ... намираш си ром с който ти тряя андроид и го лепваш (или казано по научно му флашваш ... нъл си по флаша :о)) само тряя си намираш ромчета за твоя си телефон и да си слагаш hboot за конкретния ром че иначе мое да стане инфекция но това предполагам го знаеш :)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
Благодаря ти за поста :) ама не разбирам от инфекции... Просто искам да го накарам да работи бързо... И ми е чудно ако направя - 1 версия на андрото ще работи ли по фаст?

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Благодаря ти за поста :) ама не разбирам от инфекции... Просто искам да го накарам да работи бързо... И ми е чудно ако направя - 1 версия на андрото ще работи ли по фаст?
ако сложиш уиндоус 95 на комп с и7 процесор ша го управлява и ще работи ли по бързо според теб?

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
Емии няма! joke ;D... Ще пробвам да го направя да тествам пък ако не стане ще мина пак на новата...

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Емии няма! joke ;D... Ще пробвам да го направя да тествам пък ако не стане ще мина пак на новата...
стискам палци ... макар, че съм на 99,9% сигурен, че няма си намериш ром с по-стара версия на андроида от стоковата с която е излязъл на пазара ... но па ти си хакер мое си портнал некъв андроид знам ли те ;о)

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
Точно версия 3 нещо си е напълно невъзможно.
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
Като искаш да ти върви по-бързо си инсталирай Cyanogen mod,  а не ми инсталирай някакви архаични версии на Андроид.  Самата OS не е бавна. Проблемът, че всеки vendor си товари стоковия ром с простотии.