Правила на сайта
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
За аналогова и цифрова кабелна телевизия от Blizoo. Може и външен може и вътрешен.Благодаря
Цитат на: dune5 в 06 Февруари 2014, 21:22:12За аналогова и цифрова кабелна телевизия от Blizoo. Може и външен може и вътрешен.Благодаряе па по мои скромни наблюдения близу нямат аналогова телевизия от доста време на сам ... а за цифровата ще ти трябва dvb-c тунер със CI-модул ... тоест нещо от калибъра на това ... като държа да подчертая че не препоръчвам конкретния модел просто споделям че цените се въртят около тази на модела :о) за това мога да ти препоръчам варианта с приемника си от близу и с обикновен кепчър някакъв за 20-30 лева да си гледаш на компютъра ;о)
ок за да изясним тогава точния модел дай малко повече информация САМО аналогов върши ли ти работа или държиш да е И цифров и най вече колко пари си си отделил за таква джиджавка :о)
ето това също е добър вариант според мен ... но може да не бачка под линукс :о) ако не ме лъже паметта smurfy02 има същото ... може да го питаш за лични впечетления ...
че кога и къде съм казал че продава??? казах че има такъв и може да го попиташ как се държи, забива ли, качество вади ли, проблеми създава ли, мусака прави ли ... и т.н.
Pitankata имаше такъв, знам, защото аз му го давах. Обаче нещо не беше наред тоя тунер до колкото помня, иначе е хубритен и става за тая работа. Но не знам как стои въпроса със заключените пакети.