Автор Тема: ITCommunity - Твоята IT общност  (Прочетена 7127 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
Re: ITCommunity - Твоята IT общност
« Отговор #15 -: 19 Януари 2014, 10:29:10 »
Знаеш, че за това не се цупя  :).Ице знам, че ти си го представи в главата.Едно е да се даде някаки блокове друго е да вържем всичко.Не случайно този сайт се ползва с 2 usera ако ще се прави апи според мен първо това трябва да бъде фикснато.Аз със си идиот и едва ли ще мога да съм в помощ, но ще се радвам ако сайта добави и това. :D

Wild Wolf

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 14
« Отговор #16 -: 19 Януари 2014, 16:35:30 »
Сайта е писан, не е joomla! Скоро започвам с авторските уроци, но ми е нужно някакво интро (за сайта) преди да започне самият урок. Занимавам се с разпространение на сайта, почти постоянно редактирам нещо, мисля за нови ъпдейти, в същото време трябва да се занимавам и с форума, а и да не забравим, че и аз имам живот извън PC-то. Който има желание да пише уроци във форума или има свои авторски, които иска да добавя в сайта, нека да пише. Платил съм за добавяне в 120 търсачки, което ми предлага хостинг фирмата. Относно хоста - не се оплаквам, плащам 8лв. на месец.
« Последна редакция: 19 Януари 2014, 16:56:50 от Wild Wolf »

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
« Отговор #17 -: 19 Януари 2014, 17:01:51 »
 http://nau4i.me на какво е писан според теб? За него ставаше въпрос :) .

Wild Wolf

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #18 -: 18 Юли 2014, 15:22:12 »
Вече сме с нов сайт и форум. Регистрациите от старият се пазят. Вече има и опция за регистрация с facebook.

Страницата ни във facebook: https://www.facebook.com/itcommunity.eu
Youtube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCnE11F ... oP1M3QsKeQ
Google plus: https://plus.google.com/+ItcommunityEu/posts
« Последна редакция: 19 Ноември 2014, 00:55:31 от Wild Wolf »

Wild Wolf

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #19 -: 13 Март 2016, 09:06:49 »
Здравейте на всички! Проекта е напълно обновен и новият старт е вече налице. До момента има качени 195 материала в сайта и ще се увеличават. Подготвяме още доста интересни неща, които се надявам да ви харесат, но нека засега да не ви давам спойлери, но нека да загатна, че ще има доста авторски клипове в youtube канала ни. Отне ми повече от 1 месец работа. Надявам се да ви хареса. Кажете какво мислите :)

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #20 -: 13 Март 2016, 10:33:18 »
Здрасти, поздравления за упоритостта. Успя ли да събереш някакво community вече, намират ли се повече хора от научи.ме?

Що реши че PHP и Ruby са front-end?

И малко забележки по английския:
Цитат
I’m freelance developer for more then 6 years.

Трябва да има "a" преди freelance и думата е "than". Също така като говориш за продължителен период от време трябва да ползваш сегашно продължително време. Така че аз бих го написал по този начин:
Цитат
I have been a freelance developer for more than 6 years.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

Wild Wolf

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #21 -: 13 Март 2016, 15:45:41 »
Благодаря за коментара. Възможно е да съм сбъркал при писането, защото точно за моето описание мога да кажа, че съм го писал в 4 часа сутринта :D