Автор Тема: Девиаторен ключ.  (Прочетена 30748 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 44
  • -Получени: 5
  • Публикации: 341
Девиаторен ключ.
« -: 08 Декември 2013, 19:41:44 »
/* Намерих схеми за него само,че не се казва девиаторен клуч както аз го търсех ами го намерих под Двоен Ключ Осветление със Дистанционно */
Ето и един линк поне да стане като тема :) link : http://iskambg.com/tehnika/114-dvoen-kliuch-za-osvetlenie-s-distancionno.html
« Последна редакция: 08 Декември 2013, 20:05:59 от howto »

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
Re: Девиаторен ключ.
« Отговор #1 -: 08 Декември 2013, 20:31:58 »
Девиаторния ключ е различен от ключа за дистанционно управление на осветлението. Ако ти трябва схема за девиаторен ключ мога да ти начертая една :)само кажи.
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #2 -: 08 Декември 2013, 21:16:52 »
аз малко нищо не сфанах от целта на тази тема :о)

па колкото за ключ с дистанционно ... не мога да си преставя къде може да го използваш това нещо ... освен за гъзария :)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #3 -: 08 Декември 2013, 21:20:31 »
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
« Отговор #4 -: 01 Януари 2014, 21:15:25 »
Благодаря на всички за постовете ви!Питанко не е за газария,но ме марзи да ставам и да turnoff лампите след като съм гледал филм,а ми свети в очите цяла вечер за това :D иначе ги намерих на 12 волта е цялата щуротия и струва 20 лв

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #5 -: 01 Януари 2014, 22:44:22 »
Благодаря на всички за постовете ви!Питанко не е за газария,но ме марзи да ставам и да turnoff лампите след като съм гледал филм,а ми свети в очите цяла вечер за това :D иначе ги намерих на 12 волта е цялата щуротия и струва 20 лв

Ам батко...на младини кат бях на село при баба имаше еднодет му викахме мързеливо копче ;о)
Ама щом си намерил кото ти тряя супер  ... Ама я сподели че ми стана интересно ;)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

howto

• Sr. Member
  • Благодарности
« Отговор #6 -: 02 Януари 2014, 11:25:17 »
Е линк съм дал.Разгледах и други такива техники.Общо взето трябва да го захраниш на 12v и луничките да са на 12v.Един приятел ми сподели,че бързо ще си купя други лампи,че така ще горят много,но не знам за сега работи.

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #7 -: 02 Януари 2014, 18:31:29 »
TROLL
Не си слагай лунички, звездички сложи и една луничка, страшно много държат, глей нощем небето от кога не е изгоряло нищо ;)
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой