Автор Тема: Подходи и методи за реализация на софтуерни системи  (Прочетена 3449 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Александър Видов 2

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 17
  • -Получени: 2
  • Публикации: 197
  • engineering
    • Multy.PRO
Здравейте отново!
Сигурно ме помните  :) аз съм онзи с тежките UML-и и документацията. Аз съм онзи дето все тръбеше, че начинаещите биват подвеждани съзнателно или не от уроците, коментарите и примерите ви. Аз съм онзи който го изкарахте смешен за дето се опитваше да ви каже истината. Е! Драги ми колеги! С ОГРОМНО удоволствие ви съобщавам , че намерих точно това което ми трябва. На вашите твърдения аз не можаш да повлиая (??? как се пише това ???).
Аз се опитвах да ви кажа това което твърдят : Доц. д-р Силвия Илиева, Д-р Владимир Лилов и Илина Манова в тяхната страхотна, и дълготърсена от мен, книга - Подходи и методи за реализация на софтуерни системи. Ето я http://www.book.store.bg/p40354/podhodi-i-metodi-za-realizacia-na-softuerni-sistemi-silvia-ilieva-vladimir-lilov-ilina-manova.html
Все ми е тая дали ще се вразумите вече с вашия инат. Не ми дреме и за вашето мнение защото то за мен няма стойност. Аз за разлика от някой тук не изказвам мнението си. АЗ МНЕНИЕ НЯМАМ. АЗ ТВЪРДЯ ИСТИНАТ. Всяка "моя" дума е прочетена или е плод на някакъв анализ и пример от реалността. Сега да видим какво ще измислят вашите умни главици за да ме нахейтите. Дреме ми!
Имам молба към вас. Това е напълно сериозно. Оставете ни нас, тези които си спорим. Моля ви да си направите ревизия и да започнете да осъзнавате, че човек винаги и от всекиго има какво да научи. Спрете да подвеждате новите, че с грешки се учи човек. Не е така. Човек се учи от по-добрите. Човек се учи от добрите практики. Човек се учи от човека. Нека не ви губя повече времето. Вярвам, че някои като @Стан и др. ще ме разберат правилно. За другите ще кажа само - Четете и тогава със съветите и уроците.

Промяна Админ:
Това с дребния шрифт са обиди или глупости, на който не му се чете да не ги уголемява, за негово добро е.
« Последна редакция: 27 Ноември 2014, 21:44:11 от Avalanche »
Love, passion, punch & will = Victory

4o4ity

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 3
  • Публикации: 78
Re: Специално за някои хора
« Отговор #1 -: 14 Октомври 2013, 22:26:16 »
Добре бе пич, аз от тва дето прочетох освен че си мисля че имаш разпеторение на личността, друго не схванах.
Явно съм от ония дето имат мнение.

Тая книга, същата работа.....реклама ли и правиш, очакваш да си я купя за да ме убедиш че си бил прав в нещо.....dafuq.

Също така не виждам що за човек би твърдял подобно нещо :

Цитат
АЗ МНЕНИЕ НЯМАМ. АЗ ТВЪРДЯ ИСТИНА

и как изобщо се връзва с това

Цитат
Моля ви да си направите ревизия и да започнете да осъзнавате, че човек винаги и от всекиго има какво да научи.

Общо взето една документация тука ще си пасне идеално :D

Meniak

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 5
  • -Получени: 4
  • Публикации: 224
« Отговор #2 -: 15 Октомври 2013, 00:07:52 »
Цитат
Спрете да подвеждате новите, че с грешки се учи човек. Не е така. Човек се учи от по-добрите.

Това ми стана интересно и ще те помоля да го разясниш ако може де. Та кой са по-добрите. За мене по-добрите са тези дето знат повече от мене. Ако човек не се учи от грешките си как да разбере кое е по-добро? Приимер: един код е много добър да се напише по един начин за едно приложение но е много лошо същия код да се ползва в друго. Как да разбера че същия код е добър за едно и лош за друго ако не го сложа в кода и да видя че не работи. По метода проба - грешка са постигнати много успехи. Точно лектора по  Линукс администрация в Телерик казваше че ако е згрешил с нещо това не значи че е згрешил а е намерил начин по който не става и след като вече го е намерил няма да го прави пак. Това как го разбираш този човек от добрите практики ли се учи или от грешките.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #3 -: 15 Октомври 2013, 10:11:19 »
@Видов Добре дошъл отново. Да не си се напушил нещо?? Сега за нещата, които казваш не са така пич, но нека да те оставим да си вярваш. Щом не те интересува нашето мнение. Цял свят се учи на принципа проба-грешка. Няма как да разбереш добрите практики ако преди това не си омазал нещата.  Явно за теб това е сложно да го разбереш.  Сега що се отнася за документацията- браво, че си намерил някаква книга. Само да те светна, че доцент и доктор не означават, че си специалист, особено в СУ. Знам от личен опит. Четири години си загубих с този университет и архаичното им преподаване.

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #4 -: 17 Октомври 2013, 12:51:59 »
Човек без мнение, трърдящ, че говори истината е или Божий пророк или луд, метящ сухите листа покрай ГСМ с горяща метла!
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #5 -: 17 Октомври 2013, 16:26:02 »
Maлко започна да прилича на тия дето са от канал 2001.  Аз казвам истината, аз съм слънцето и водата :D

Александър Видов 2

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 17
  • -Получени: 2
  • Публикации: 197
  • engineering
    • Multy.PRO
« Отговор #6 -: 21 Октомври 2013, 23:41:46 »
:) 2001!!! Как ти хрумна :) Имам предвид че когато твърдя обикновено цитирам . А относно грешките имам въпрос: защо тогава има този форум? Защо не оставим хората да си грешат и сами да ди се учат? Не ми е удобно че пиша от телефон но отчасти не сте прави.

Слято мнение: 22 Октомври 2013, 01:50:32
HD Успя да ме разсмееш. Наистина трябва да поработя върху изразните си методи.
« Последна редакция: 22 Октомври 2013, 01:50:32 от metost »
Love, passion, punch & will = Victory

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Тая тема как не съм я погледнал по-рано, отдавна не бях виждал толкова хейт, и то звучи все е едно е по адрес на целия форум. Темата остава само заради линка, на някой може да му е от полза. Заключвам, Видов да внимава в картинката с тия изказвания!
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!