ОК! Meniak! Запознат ли си с Responsive Design ? Това е дизайн който се самонамества според резолюцията на екрана презкойто се гледа?
Виж братко по-призвание! Знам, че е тежко когато нямаш средата. Искам да ме разбереш правилно. Гатака, човека на който и аз дължа много, е представил страхотно своите уроци. Той по такъв увлекателен начин е представил програмирането, че всеки който го гледа започва да си мисли, че ще стане успешен само с тези няколко видеа. Наистина, вече пишеш код и той работи. Ама само погледни по-горните постове. Виж как HD ме съветва да променя част от кода. Виж как Borovaka ми дава линк към цяла библиотека.
Видя ли го това?
Сега ще ти обясня какво имам в предвид. Аз програмирам от 3 години вече. Мислех си, че кода ми е ОК. И защо?!? Защото това знам и мога именно от видеата на Гатака и редица като него. Тези видеа всекидневно бълват хора с грешни представи. Или по-точно С НЕПЪЛНИ представи за това какво е да програмираш правилно. Какво е да създаваш качествен софтуер.
Нека те питам, Мениак, ти след колко време искаш да получиш "шамара", който аз получих вчера, за недодялания си код? Колко време да те оставим, теб и хилядите други да си пишете глупостите на локалите преди някой да ви приземи?
Нека питам нещо и админите на този сайт и самия Гатак: Кога ще обърнете вномание на това което пиша от месеци? Кога ще си дадете слетката, че по-скоро се вреди на тези хора?
Вижте! Аз уважавам този форум и хората в него. НО!
Чуйте ме добре този път защото почвам да губя интерес и в един момент ще млъкна! ЧУИТЕ!Материалите в този, и подобните му, сайтове са недовършени и непълни! Те представят само една малка част от процеса. Някои видеа вече са остарели като концепции и следва да се преработят или премахнат с цел качественото представяне на процеса на вашите потребители.
Мамка му! Ако имах уменията и знанията още сега щях да направя видеа които да доизяснят картинката за начините на правене на софтуер. Обръщам се с молба към по-напредналите от вас:
Напревете видеа!!! Съберете най-доброто на едно място и го представете на потребителите си.
Post Merge: 21 Август 2013, 13:56:47
П.С. Просто в клиповете не се споменават мета таговете,превъртях ги отново за да не спамя излишно но ги няма!
http://nau4i.me/forum/index.php/topic,12667.0.htmlДа търся ли още?