Автор Тема: Супер странно  (Прочетена 268 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

KarBorAtoR

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 3
  • -Получени: 1
  • Публикации: 182
Супер странно
« -: 10 Юли 2013, 21:06:31 »
Здравейте !
Имам ето този бутон echo '<a href="#" id="10" class="admin_button" align="right"><div class="admin_button1">Качи</div></a>'; който чрез Ajax показва ето тази форма:
 <div class="upload">
    <form method = "POST" enctype="multipart/form-data">
    Файл:<input type="file" name="Product_name"><br>       
    Описание:<textarea name="Product_comment"></textarea><br>
    Размер:<br><input type="text" name="Product_size"><br>
    Цена:<br><input type="text" name="Product_price"><br>
    <input type="submit" value="Качи">
    <input type="hidden" name="fs_1" value="3">
    </form>
</div>

До тук всичко работи,но желая да добавя още едно input поле във формата т.е
<div class="upload">
    <form method = "POST" enctype="multipart/form-data">
    Файл:<input type="file" name="Product_name"><br>       
    Име:<input type="text" name="Product_title"><br>       
    Описание:<textarea name="Product_comment"></textarea><br>
    Размер:<br><input type="text" name="Product_size"><br>
    Цена:<br><input type="text" name="Product_price"><br>
    <input type="submit" value="Качи">
    <input type="hidden" name="fs_1" value="3">
    </form>
</div>
И тук идва проблема... това поле не се показва.Няма го дори и в изходния код.
Някви идеи кво става ?
Пробвах с различни браузари,преинсталвах firefox ... се тая
Изобщо квото и да пробвам да промена по формата то не се възприема ....

jazzman

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 190
  • Публикации: 3623
Re: Супер странно
« Отговор #1 -: 10 Юли 2013, 22:26:02 »
Сигурен ли си, че достъпваш точно този файл или след ъпдейта с новата информация този ъпдейт презаписва точно тази форма?
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html