Автор Тема: Проблем при update на netbeans  (Прочетена 2620 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NightWarrior

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 2
  • Публикации: 23
Проблем при update на netbeans
« -: 02 Март 2013, 12:30:29 »
Здравейте вчера попитах как да ъпдейтна netbeans към по-нова версия. Отговориха ви и направих това, което ми каза човека, обаче нищо не стана. Изписа ми че няма нови версии и още съм си на 7.1.2. Ще съм благодарен на този, който ми каже как става номера. Реших да направя нова тема, за да не спамя в другата. Поздрави NightWarrior.

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Re: Проблем при update на netbeans
« Отговор #1 -: 02 Март 2013, 12:40:01 »
Аз имам инсталирана версия 7.2.1, а в сайта най-новата е 7.3. Като проверя за нова версия от Help -> Check For Updates ми вади само ъпдейт за BugZilla, но не нова версия на програмата. Предполагам, че ще трябва да обновиш ръчно (както и аз).
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

NightWarrior

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • Публикации: 23
« Отговор #2 -: 02 Март 2013, 12:49:24 »
Така и направих и все пак, ако някой знае друг начин, ще го помоля да сподели :).

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #3 -: 02 Март 2013, 15:14:53 »
Така и направих и все пак, ако някой знае друг начин, ще го помоля да сподели :).
бе и аз преди се мъчих да ъпдейтна ама уви не се получи работата ... и след ровене у гошо достигнах до извода че граничи с невъзможното ... тряя да махнеш старата версия и да сложиш новата или па само да смложиш новата и да си имаш и двете ... в случая нищо не губиш освен импортнатите проекти ... ма това са няколко клика с мишката допълнително де ;о)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

Александър Видов 2

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 17
  • Публикации: 197
  • engineering
    • Multy.PRO
« Отговор #4 -: 15 Май 2013, 16:24:50 »
Тази програма съчетана с Kubuntu са толкова проклета комбинация, че ми идва да си изхвърля компа. При мен "Ctrl"  работи когато си иска както и синхронизацията със отдалечен сървър. Направо намразих проклетия NetBeans.
Love, passion, punch & will = Victory