Автор Тема: Fury Designs  (Прочетена 4497 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Fury

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 6
  • PureGFX Owner
    • PureGFX - Improve your graphic skills
Fury Designs
« -: 22 Март 2011, 02:55:48 »
Не съм кой-знае колко добър в уеб-дизайна, но криво-ляво успях да сътворя това урудливо нещо.
C&C ?

http://picbg.net/u/60580/43101/535071.png

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
Re:Fury Designs
« Отговор #1 -: 22 Март 2011, 07:28:01 »
не виждам що наричате децата си уродливи :)
А тия снимки къв смисъл имат долу? АМД, интел, майескюел, уиндоус - направо не виждам връзката!
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

Fury

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • Публикации: 6
  • PureGFX Owner
    • PureGFX - Improve your graphic skills
« Отговор #2 -: 22 Март 2011, 18:47:03 »
По принцип тези неща се слагат, за да показват какви са машините и какви програми използват. Т.е. нещо като реклама. Аз лично съм ги нашарил за цвят, нямам намерение все още да го кодирам този дизайн... :)
Колкото до урудливостта - факта, че все още съм нов в уеб-дизайна ме кара да наричам всичко свое по този начин, след като го сравня с нещо, което е класика в зададена тематика (жанра) . :)

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
« Отговор #3 -: 22 Март 2011, 19:26:53 »
По принцип що си го показал тука това значи искаш мнение - ето мнение. Рекламата ако е самоцелна е антиреклама. Така показани тия марки са абсолютно безсмислени, две конкурентни хардуерни компании, база данни и операционна система. Ми спокойно по твоята логика и логото на гуугъл може да сложиш. Или ги сложи тематично или така са просто нищо сложено някъде - което даже ще обърка посетителя!
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

tisho

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • Публикации: 12
« Отговор #4 -: 23 Юни 2011, 13:08:39 »
с каква програма си го правил този дизайн? на мен лично ми харесва :)

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #5 -: 23 Юни 2011, 14:07:34 »
Някаква среда за разработка(Netbeans, Aptana , Notepad++) + знания по XHTML/ CSS.

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Отговор #6 -: 23 Юни 2011, 21:24:09 »
По принцип на мен дизайна ми харесва, макар една от картинките да ми е противна, но това е лично мнение. Виж с тая картинка не ми е много ясно точно как ще успееш да предложиш конкурентни цени, а и да накараш някой да го предпочете като домуване. Но и това е лично. Това, което истински не одобрявам е модинг картинките. Нямам нищо против модинга като изкуство, но приложен тук издава несериозност, защото това, което предлагаш е диметрално противоположно на това, което си сложил за онагледяване. С една дума, ако смениш модинг картинките с нещо, което прилича на нещо, то дизайна смятам ще е добър. Няма да е зле онези лога отдолу да направиш връзки, какво по-подробно значат. Няма да е зле и една две думи пояснителен текст под тях, че така Еч е прав, че седят някак си в нищото, може да е дори само версията на продуктите, за начално пояснение е достатъчно, а човек като нацъка ще разбере подробностите.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Получени: 1
  • Публикации: 931
  • ULTRAS LEVSKI
« Отговор #7 -: 27 Юни 2011, 19:12:26 »
Някаква среда за разработка(Netbeans, Aptana , Notepad++) + знания по XHTML/ CSS.

Та нали той каза, че не го е кодирал все още?  ;D
(x)HTML, CSS, PHP, MySQL, XML, WML, JavaScript (jQuery)