Автор Тема: Дарения за домуването на Научи ме  (Прочетена 26841 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
Re: Дарения за домуването на Научи ме
« Отговор #45 -: 14 Януари 2015, 18:24:30 »
По мои сметки сме около 7-8 човека. Джазмена не го броя. Той нали има проблем с администрацията. Цялата сума мога и аз да я платя, но това наистина е времето да се види кой колко е с Научи.ме.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #46 -: 14 Януари 2015, 18:28:35 »
По мои сметки сме около 7-8 човека. Джазмена не го броя. Той нали има проблем с администрацията. Цялата сума мога и аз да я платя, но това наистина е времето да се види кой колко е с Научи.ме.
е него не го броиш ама човеко 2 години си даваше лептата ... даже едната беха цели 50 леа (знам щот аз ги превеждах на гошо)
иначе чакам само да кажете на кой и по коя сметка да се преведат парите ;о)

иначе на бай Дидко идеята е мноого убава и се надявам да не остане пак само на идея ...
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #47 -: 14 Януари 2015, 21:14:56 »
Според предишен пост на Жорето за 1 година е 240 лева, но  това е само за хостинга. Ще трябва да се събират пари и за домейна, който досега се плащаше от Ванков, но е редно да си го плащаме ние.
Нали знаеш, че проблема с домейна не е паричен, а чисто технически. Тоя домейн ако не е на Ванков, трябва да стои срещу името на някой друг.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #48 -: 14 Януари 2015, 21:55:07 »
И това е проблем така ли? Ако това е проблем не виждам проблем примерно моето име да стои като собственик на домейна.

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
« Отговор #49 -: 14 Януари 2015, 22:06:24 »
И какъв е проблема с домейна? Момчето си го предоставя да се ползва безвъзмездно. Какво повече искате? Предлагам всеки който не иска името на Иван да седи срещу домейна, просто да не изпълнява в конзолата
Код: Bash
  1. whois nau4i.me
Доволни?
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

HanKrum

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 125
  • -Получени: 73
  • Публикации: 1005
  • Кибик
« Отговор #50 -: 14 Януари 2015, 22:08:40 »
Дидко изтрих си whois за да не се изкуша :)
"Силата на правителството се крепи на невежеството на народа, и те знаят това и винаги ще се борят против просвещението." Лев Толстой

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #51 -: 14 Януари 2015, 22:26:54 »
Дидо, не става дума дали името на Иван стои до домейна или не. Не ме интересува дали ще прекръстим сайта на Ванков.ком. Въпросът е че домейна се плаща от него, което не е правилно. 

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
« Отговор #52 -: 14 Януари 2015, 22:30:33 »
Дидо, не става дума дали името на Иван стои до домейна или не. Не ме интересува дали ще прекръстим сайта на Ванков.ком. Въпросът е че домейна се плаща от него, което не е правилно.
Не мисля, че той има нещо против това, все пак проекта е започнат от него, а и винаги можем да съберем пари и за това, без значение на кой на името е регистрацията.
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #53 -: 14 Януари 2015, 22:35:29 »
Ми ок. 

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #54 -: 15 Януари 2015, 21:59:26 »
Отворена е друга тема, където може да ни храните. Сега сериозно. Дайте да се разберем как да събираме парите и колко точно ни трябват.  И какво ще се разберем с Ванков за домейна.

rutera

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 5
« Отговор #55 -: 21 Февруари 2015, 14:58:30 »
Ако имате нужда от хостинг, мога да предложа VPS с неограничени параметри или споделен хостинг.Желанието ми е да се направи и огледало на файловете ако има нужда разбира се.Ако се събират пари нека се каже сметка epay и да се плати домейна.Или да се каже къде е регнат домейна и да го платим то няма значение кой ще го плати.

jazzman

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 191
  • Публикации: 3624
« Отговор #56 -: 15 Март 2015, 23:17:05 »
До къде я докарахте? Къдрил шъ има ли таз година или играчите остават същите :)
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #57 -: 05 Април 2015, 19:33:44 »
Благодаря на рутера за предложението. Не отговарях толкова време защото и аз не знаех какво ще правим. В крайна сметка продължаваме хорото, което сме захванали. Тази тема е за плащането от 2013, новата е продължава тук http://nau4i.me/forum/index.php/topic,16296.msg47865/topicseen.html
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!