Автор Тема: Дарения за домуването на Научи ме  (Прочетена 26840 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Re: Дарения за домуването на Научи ме
« Отговор #30 -: 06 Март 2013, 14:51:05 »
Исках да разбера дали и тази година ще дадат отстъпка. И такава наистина има. За две години според конзолният ми калкулатор с отстъпката става 480.60. Датата е 26.03. До момента, както е видно имаме 350 лв. Хана обаче му налетяха лични проблеми и няма да преведе. Нямам и още превод от Еч. Трябва да му звънна да го питам ще участва ли. Ти евентуално с колко може да влезеш?
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

metost

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 13
  • -Получени: 41
  • Публикации: 764
« Отговор #31 -: 06 Март 2013, 15:03:03 »
Аз ще изпратя 40лв до края на седмицата.
(рɐǝɥ ɹпoʎ uɹпʇ ʇ,uoр)

jazzman

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 191
  • Публикации: 3624
« Отговор #32 -: 06 Март 2013, 15:20:47 »
Аз пък получих писмо, че детето ми незаконно пребивава в Канада и всичките детски които са ми плащали за последните 2 г, трябва да се възтановят около $5000.
Докато не  се оправят нещата няма да мога да преведа пари.
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

kernel

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 2
  • -Получени: 1
  • Публикации: 42
« Отговор #33 -: 08 Март 2013, 14:49:12 »
Пичове мога да отделя една десятка за сега щот съм на зор, но ще стане другата седмица, чак сега виждам, че има нужда.

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
« Отговор #34 -: 08 Март 2013, 17:02:48 »
Моето предложение е, Гошето да зареди сметката във суперхостинг със събраните до момента пари.  Ако до крайния срок не се събере и остатъка от парите за 2 години, да  се плати за една година, а оататъка да си седи в суперхостинг. Така догодина, по-бързо ще се съберат парите. Предлагам да го гласуват администраторите на сайта това и да обявят решението.
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

kernel

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 2
  • -Получени: 1
  • Публикации: 42
« Отговор #35 -: 10 Март 2013, 21:01:54 »
На Данаил предложението мисля, че най-удачно.

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
    • DanailDR.EU
« Отговор #36 -: 12 Януари 2014, 22:54:40 »
Как сме с хостинга, банда? Време е Гошето да даде отчет, колко парички трябва да съберем и да почнем да събираме.
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #37 -: 12 Януари 2014, 23:22:51 »
Къде е старата лисица?

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
« Отговор #38 -: 01 Февруари 2014, 11:41:48 »
Гошо почна работа и седи в едно село та трябва малко да го изчагъркам за да го намеря.
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
    • DanailDR.EU
« Отговор #39 -: 14 Януари 2015, 13:49:01 »
Здравейте колеги. Мисля че скоро изтича хостинга НИ. Предлагам Бат Гошо или който тази година ще събира парите, да обяви началото на кампанията за събиране на средства.

Meniak

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 5
  • -Получени: 4
  • Публикации: 224
« Отговор #40 -: 14 Януари 2015, 16:57:30 »
А по какъв начин се събират парите? В Смисъл банка, пара на длан пу*ка на мегдан, или sms.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #41 -: 14 Януари 2015, 16:57:40 »
аз ще се включа. Бих дал сметка и да почваме да събираме. Не са ми ясни само колко пара трябва да се събере и кога да се плати. Ще предоставя фактура като доказателство.

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
    • DanailDR.EU
« Отговор #42 -: 14 Януари 2015, 17:16:01 »
Принципно Гошето обявява каква е необходимата сума и какъв е срока, после на ЛС му пише всеки който иска да дари и то обявява по колко трябва да се даде. Банков превод или запис са вариантите, при много спешъл ситуации, може и пейпал.

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #43 -: 14 Януари 2015, 18:00:12 »
Според предишен пост на Жорето за 1 година е 240 лева, но  това е само за хостинга. Ще трябва да се събират пари и за домейна, който досега се плащаше от Ванков, но е редно да си го плащаме ние.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #44 -: 14 Януари 2015, 18:18:54 »
Според предишен пост на Жорето за 1 година е 240 лева, но  това е само за хостинга. Ще трябва да се събират пари и за домейна, който досега се плащаше от Ванков, но е редно да си го плащаме ние.
По мои спомени някой някога беше казал че Ванков бил казал че ще плаща домейна щот с друго не може да помогне ... Или нещо от рода ... Предлагам Дидко да сподели неговата идея ьа "изяж георги спаси уфсъ" и да видим веднъж за винаги колко твърди пичуе сме ;о)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...