Автор Тема: javascript за рефреш на определен div  (Прочетена 9961 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Re: javascript за рефреш на определен div
« Отговор #30 -: 28 Октомври 2012, 21:08:04 »
А бе то като погледнах е имало, защо да бъде докладван. Казах му само да не прекалява и му написах ЛС, нищо повече.
а ся папай баница и ти ;оРРРР
из между другуту аре да преместиш темата че не ми е гот да пиша в раздела за жава ;о))))))
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Отговор #31 -: 28 Октомври 2012, 21:11:03 »
Добре Ве, стига си мрънкал  :P
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #32 -: 28 Октомври 2012, 21:17:08 »
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

b13gadinkata

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 14
  • -Получени: 0
  • Публикации: 44
« Отговор #33 -: 28 Октомври 2012, 21:44:41 »
Потребителя BAN-ат за 10 дни, заради преки убиди към участниците.
Боровака
« Последна редакция: 28 Октомври 2012, 21:47:56 от borovaka »

Борис

• Гост
« Отговор #34 -: 29 Октомври 2012, 00:20:13 »
Гадината, как Ви трови :D Хубаво му се карате Вие за правописа, но погледнете си вашите постове.Смешно е :)

borovaka

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 48
  • Публикации: 906
« Отговор #35 -: 29 Октомври 2012, 01:10:56 »
Лично мен не ми е проблем нито правописа, нито използването на нецензурни думи, стига те да не са по адрес на някого и да няма грубо и заядливо отношение във форума. Иначе си мисля, че до сега всеки е бил оставян да си каже позицията тук и никой не е сакнциониран без причина.
Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"

jazzman

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 191
  • Публикации: 3624
« Отговор #36 -: 29 Октомври 2012, 02:17:44 »
Има правила, има модератори, има и активни потребители..
Преди време бях писал в един много голям php forum (EN-US) и някакъв ме нападна, че кода ми бил неправилен, пълен с грешки и т.н ..... без да тества това, което бях постнал.
Админите, както и някои от потребителите го изядоха с парцалите, нищо че той имаше около 1000 поста а аз 10 (по онова време).
Не може да се изказваш от рода, че нещо е дрън-дрън и т.н, без най малкото да си направил труда да провериш за какво иде реч.
Тук не е форум за девици, 99% от нас са мъжки черници, така че на мен лично не ми пречи такъв изказ, но ако някой чака нещо наготово някой да му го напише - ей от тва полудявам.
Вярвам, че младежа не е такъв, свалете му банването, няма смисъл, мисля че ако си е взел поука ще намери и сили да се извини или най-малкото да обясни израза - дрън-дрън-дрън с код който е написал, изпробвал сам и стигнал до заключение, че това наистина е дрън-дрън та пляс  ;)
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #37 -: 29 Октомври 2012, 08:55:01 »
Във всеки форум си има правила. Нашия форум не е изключение На въпросния инфантилен потребител няколко пъти му беше обяснено какво е необходимо да направи.  Проблемът при него беше, че не иска да вникне в  нещата, които му се казват. Ако не иска да научи нещо, мястото му не е тука, а и наказанието си го изкара сам, даже му е малко.  Евала на Боровака, че се намеси.

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
« Отговор #38 -: 29 Октомври 2012, 09:30:58 »
пич честно ако имах правото щях такъв шамар да ти извъртя че да го помниш цял живот ...

и не на последно място ще те помоля този си този начин на говорене да ги използваш с приятелчетата докато си ритате топката пред блока ... тук никой не ти е длъжен с нищо ...

ЦЕНЗОРИРАНО! вусер
Гошко те е цензурирал обаче: Аз не смятам думата негро за расистка у нас в БГ, нов контекста в която я казваш смятам че е такава - следваща стъпка е бан. Придържайте се към темите щото като изляза в отпуск ще вляза с голямата метла тука и...
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width: