Правила на сайта
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
и да ми удариш оная ти работа
Цитат на: Pitankata в 28 Октомври 2012, 16:29:13пич честно ако имах правото щях такъв шамар да ти извъртя че да го помниш цял живот ...и не на последно място ще те помоля този си този начин на говорене да ги използваш с приятелчетата докато си ритате топката пред блока ... тук никой не ти е длъжен с нищо ...ЦЕНЗОРИРАНО! вусер
пич честно ако имах правото щях такъв шамар да ти извъртя че да го помниш цял живот ...и не на последно място ще те помоля този си този начин на говорене да ги използваш с приятелчетата докато си ритате топката пред блока ... тук никой не ти е длъжен с нищо ...
ЦЕНЗОРИРАНО! вусер
Ало запрете се
Аз не мога да разбера защо не е опитал с кода който сам е дал ... , той си работи, просто трябва да си направи един php скрипт който при викане да връща подходящ HTML.
добре ли е настроен,ако ли не как да настроя зада ми се рефрешва определена част от страница или div???и къде даго поставя този код и нещо друго трябва ли да се поставя
b13gadinkata беше докладван. Гледай да не се случва често!
Цитат на: wuser в 28 Октомври 2012, 20:42:17b13gadinkata беше докладван. Гледай да не се случва често!Гоше и какво като е докладван?