Други > Google
Adsense следене на кликове
valkb7b:
Има ли начин да се следи колко кликове имат рекламите на гугъл от дадена страница ?
Примерно колко клика има от index.php?user=test , от index.php?user=test2 и т.н. Но трябва след като съм прехванал клика да се изпълни mysql заявка, за това няма да ми свърши работа Google Analytics.
Поздрави!
antigoogle:
Влизаш си в профила и там коя реклама колко пъти е кликната.За да вземеш кликовете за всяка страница направи отделни реклами.Сега може да се е променило и да има подобна опция, не съм влизал от години.
valkb7b:
Въпроса е, че ми трябва когато се кликне на реклама да се направи заяква към mysql, а от профила или от google analyrics няма как да стане.Трябва ми друга алтернатива.
echeveria:
--- Цитат на: valkb7b в 23 Февруари 2012, 12:42:59 ---Въпроса е, че ми трябва когато се кликне на реклама да се направи заяква към mysql, а от профила или от google analyrics няма как да стане.Трябва ми друга алтернатива.
--- Край на цитат ---
Твои реклами някъде в нета или на твоята страница чужди реклами?
valkb7b:
--- Цитат на: echeveria в 23 Февруари 2012, 13:00:34 ---
--- Цитат на: valkb7b в 23 Февруари 2012, 12:42:59 ---Въпроса е, че ми трябва когато се кликне на реклама да се направи заяква към mysql, а от профила или от google analyrics няма как да стане.Трябва ми друга алтернатива.
--- Край на цитат ---
Твои реклами някъде в нета или на твоята страница чужди реклами?
--- Край на цитат ---
Моя сайт, гугъл реклами.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия