Автор Тема: Проблем с топхост  (Прочетена 4783 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vasmaster

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 0
  • Публикации: 2
Проблем с топхост
« -: 05 Февруари 2012, 14:42:16 »
Може ли някои д направи уроци за това как да може човек с малки пзонания да си направи хост система и да не зависи от
тоя оня ,зщото нещата на локаленхост работят когато ги кача почва се мамуняци после срив в системата пет дена нещо хардурноно чакме да се достави после моте скриптоше били сменили правата не може да се изтриват и тн. и др.Та ако имам компютър които да се направи сървар и да бъде достъпен .

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
Re: Проблем с топхост
« Отговор #1 -: 05 Февруари 2012, 14:55:15 »
Eгати неграмотния пост.  Не ти разбрах какъв ти е проблема и какво не може да направиш?

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #2 -: 05 Февруари 2012, 15:15:40 »
Проблем с топхост или апел за правене на уроци?

на локаленхост работят когато ги кача почва се мамуняци
Ако наистина става въпрос за топхост, обади им се. И аз съм имал този проблем с тях, казваж им - те ръчно го оправят.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Отговор #3 -: 05 Февруари 2012, 15:47:22 »
Ако е вторият случай, то няма никакъв вариант с малки познания и почти без  пари да се направи такова нещо. Материята е сложна, не е за всеки и изисква сериозни инвестиции в инфраструктура.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

borovaka

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Получени: 48
  • Публикации: 906
« Отговор #4 -: 05 Февруари 2012, 23:25:20 »
Аз честно да ти кажа съм доволен от tophost. От 4 години имам няколко сайта при тях без особени проблеми. Като изключиш това, че администраторите им нямам дар слово и, че като им звъннеш през нощта са доста сънени :) са ми отстранявали проблемите в рамките на час.
Иначе, че има много по-добри фирми има, ама и цената е различна.
Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"

ricco

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • Публикации: 25
« Отговор #5 -: 06 Февруари 2012, 11:26:33 »
Аз честно да ти кажа съм доволен от tophost. От 4 години имам няколко сайта при тях без особени проблеми. Като изключиш това, че администраторите им нямам дар слово и, че като им звъннеш през нощта са доста сънени :) са ми отстранявали проблемите в рамките на час.

За нощния съпорт няма какво да се говори. Нощния съпорт принципно е за интернет доставчика и просто приемат обажданията. Няма админи през ноща. Има много хора който са доволни но там нещата зависят на кой сървър ти е разположен сайта. Но както се казва за толкова пари, това е което може да се предложи.

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
« Отговор #6 -: 06 Февруари 2012, 12:24:47 »

За нощния съпорт няма какво да се говори. Нощния съпорт принципно е за интернет доставчика и просто приемат обажданията. Няма админи през ноща. Има много хора който са доволни но там нещата зависят на кой сървър ти е разположен сайта. Но както се казва за толкова пари, това е което може да се предложи.
Това са пълни глупости, ние за нет доставчик ли говорим или за хостинг? Всяка сериозна хост компания има пълен набор от админи 24 часа,  я си представи че някой сайт се хоства при тях обаче има клиенти от япония да речем 10 000 на НОЩ, кво парим тогава чакаме да стане 8 сутринта в БГ за да го оправим?
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

vasmaster

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #7 -: 16 Февруари 2012, 14:22:16 »
Ами писал съм става въпрос за уроци но щом е трудно ......

antigoogle

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 6
  • -Получени: 5
  • Публикации: 273
« Отговор #8 -: 16 Февруари 2012, 21:31:47 »
Като говорим за хост отговора е само един - Суперхостинг.Преди време правих един проект и го качих, но в таблицата при инсърт всичко ми излизаше на маймуница (бях сетнал грешен енкодинг спрямо базатаданни).Писах им мейл към 4 сутринта .Не само, че ми отговориха до 10-15 минути, а ми оправиха и кода като закоментариха грешния ред.Обясниха ми проблема и как са го решили.
Кажи му дизайнер и не го обиждай повече !

biby_r

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #9 -: 19 Януари 2013, 16:31:43 »
ТОПХОСТ  СА МОШЕННИЦИ. ЛЪЖАТ, ЧЕ ИМАТ 24/7 ПОДРЪЖКА, НО ПО ТРИ ДЕНА ЧОВЕК С ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ. ПОСТОЯННО ПРОБЛЕМИ.  БЯГАЙТЕ ХОРА.ЗВЪНИШ НА ДЕНОНОЩЕН ТЕЛЕФОН- НИКОЙ НЕ ВДИГА, ЗВЪНИШ НА ТЕЛЕФОН В ОФИС- НИКОЙ НЕ ВДИГА, ОТИВАШ НА КРАКА В ОФИСА И ПИТАШ НА МЯСТО КАКВО СЕ СЛУЧВА И ЗАЩО САЙТОВЕТЕ ТИ НЕ РАБОТЯТ, И ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВДИГА ТЕЛЕФОНИТЕ И ЕДНО СИЛНО ГРИМИРАНО ДЕВОЙЧЕ ТИ КАЗВА С АРОГАНТЕН ТОН, ЧЕ ЕДИНИЯТ СЪРВЪР НЕ РАБОТИ И МНОГО ЗВЪНЯТ И ЗАТОВА НЕ ГО ВДИГА, „СЧУПИ СЕ ЕДНА МАШИНА МАШИНА, МА НЯМА КАКВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ НА ВАС”ЧАКАЙ МАЛКО ТИ НА НАС КЛИЕНТИТЕ, КОИТО СИ ПЛАЩАМЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО СТЕ НЕКАДЪРНИ ИЛИ НЯМАТЕ РЕСУРС И АПАРАТУРА ДА ПОДЪРЖАТЕ, НА НАС АКО НЕ ОБЯСНИТЕ, НА КОЙ? С ТЕЗИ ХОРА МОЖЕ САМО ДА СИ ИЗГУБИТЕ ПАРИТЕ И ВРЕМЕТО И ДА СИ СКЪСАТЕ НЕРВИТЕ.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #10 -: 19 Януари 2013, 16:37:39 »
ТОПХОСТ  СА МОШЕННИЦИ. ЛЪЖАТ, ЧЕ ИМАТ 24/7 ПОДРЪЖКА, НО ПО ТРИ ДЕНА ЧОВЕК С ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕ. ПОСТОЯННО ПРОБЛЕМИ.  БЯГАЙТЕ ХОРА.ЗВЪНИШ НА ДЕНОНОЩЕН ТЕЛЕФОН- НИКОЙ НЕ ВДИГА, ЗВЪНИШ НА ТЕЛЕФОН В ОФИС- НИКОЙ НЕ ВДИГА, ОТИВАШ НА КРАКА В ОФИСА И ПИТАШ НА МЯСТО КАКВО СЕ СЛУЧВА И ЗАЩО САЙТОВЕТЕ ТИ НЕ РАБОТЯТ, И ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВДИГА ТЕЛЕФОНИТЕ И ЕДНО СИЛНО ГРИМИРАНО ДЕВОЙЧЕ ТИ КАЗВА С АРОГАНТЕН ТОН, ЧЕ ЕДИНИЯТ СЪРВЪР НЕ РАБОТИ И МНОГО ЗВЪНЯТ И ЗАТОВА НЕ ГО ВДИГА, „СЧУПИ СЕ ЕДНА МАШИНА МАШИНА, МА НЯМА КАКВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ НА ВАС”ЧАКАЙ МАЛКО ТИ НА НАС КЛИЕНТИТЕ, КОИТО СИ ПЛАЩАМЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО СТЕ НЕКАДЪРНИ ИЛИ НЯМАТЕ РЕСУРС И АПАРАТУРА ДА ПОДЪРЖАТЕ, НА НАС АКО НЕ ОБЯСНИТЕ, НА КОЙ? С ТЕЗИ ХОРА МОЖЕ САМО ДА СИ ИЗГУБИТЕ ПАРИТЕ И ВРЕМЕТО И ДА СИ СКЪСАТЕ НЕРВИТЕ.
и въпреки че си прав и явно страшно афектиран но защо пускаш толкоз много теми???
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #11 -: 19 Януари 2013, 16:39:47 »
Ще направиш работа за администраторите. Преди да са минали ще ги помоля да оставят поне един пост, въпреки яростта и недоволството на този недоволен клиент.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

biby_r

• Newbie
  • *
  • Благодарности
« Отговор #12 -: 19 Януари 2013, 17:33:29 »
ПИША НАВСЯКЪДЕ И ПО МНОГО, ЗА ДА МЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ. АЗ НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ, А ТЪРГОВЕЦ С ДОСТА СЕРИОЗЕН БИЗНЕС И С ДВА ОНЛАЙН МАГАЗИНА, ИНВЕСТИРАЛ МНОГО ПАРИ И ВРЕМЕ В GOOGLE РЕКЛАМА, ОПТИМИЗАЦИЯ И ЗАПЛАТИ НА ХОРА, КОИТО ПОДЪРЖАТ ДЕНОНОЩНО ТАЗИ СИСТЕМА И ПРИ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ НА ТЕЗИ ХОРА АЗ ГУБЯ ПАРИ. СЕГА СЕ МЕСТЯ ПРИ ДРУГИ И СЛЕД ВСИЧКИТЕ ЗАГУБИ, КОИТО ИЗТЪРПЯХ, ЗАРАДИ ТОПХОСТ НАЙ- МАЛКОТО, КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ Е ДА ПРЕДУПРЕДЯ ВСИЧКИ. БЯГАЙТЕ ХОРА!

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
« Отговор #13 -: 19 Януари 2013, 17:37:49 »
ПИША НАВСЯКЪДЕ И ПО МНОГО, ЗА ДА МЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ. АЗ НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ, А ТЪРГОВЕЦ С ДОСТА СЕРИОЗЕН БИЗНЕС И С ДВА ОНЛАЙН МАГАЗИНА, ИНВЕСТИРАЛ МНОГО ПАРИ И ВРЕМЕ В GOOGLE РЕКЛАМА, ОПТИМИЗАЦИЯ И ЗАПЛАТИ НА ХОРА, КОИТО ПОДЪРЖАТ ДЕНОНОЩНО ТАЗИ СИСТЕМА И ПРИ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ НА ТЕЗИ ХОРА АЗ ГУБЯ ПАРИ. СЕГА СЕ МЕСТЯ ПРИ ДРУГИ И СЛЕД ВСИЧКИТЕ ЗАГУБИ, КОИТО ИЗТЪРПЯХ, ЗАРАДИ ТОПХОСТ НАЙ- МАЛКОТО, КОЕТО МОГА ДА НАПРАВЯ Е ДА ПРЕДУПРЕДЯ ВСИЧКИ. БЯГАЙТЕ ХОРА!
благодарим за предопрежденията и искренно съжелявам за загубите ти но и една тема е достатъчна ... и не го приемай като заяждане но писането с главни букви се чита за крещене ... а мисля че ние нямаме вина за това че да ни крещиш ... айде успехи и да но нямаш повече ядове с такива некадърници ...
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...