Добър вечер на всички
Направо към въпроса.
Имам 6 страници. Едната ми е профил на герой (за игра става дума) останалите са характеристики(сила,защита..), предмети и тн.
Идеята ми е следната:
Когато се логна искам да ми се зарежда профилната (направено).
Искам като натисна на менуто да ми се отворят вю-тата на другите страници (създал съм си вю-та всичко работи), но да ми се отварят без да ми се презарежда страницата.
И така, ползвах това :
<?= $this->ajax->link_to_remote('Характеристики', array('url' => 'http://localhost/ci/player/stats', 'update' => 'maincontent'));?>
И го направих съответно за 6те страници. Всичко е ОК.
Но искам да кача една точка(примерно сила от страницата с характеристиките посредством линк). Линка е .../player/statsup/def
След като си извърши работите (проверки, изчисления,ъпдейти на базата), ме връща към player/stats, но по този начин не отивам на страниацта, която ползва AJAX (player/index).
И ето го и въпросът. Как мога да направя така, че когато си кача една точка и си ме пренасочи към споменатия линк, да си отида на страницата player/index(съответния контролер с метода) и да ми покаже таба за характеристиките?
Пробвах да вмъкна всичките вю-та на отделните методи(profile,stats,items..) в index метода(с идеята само да ги скривам и показвам), но не виждам смисъл, понеже така всичко ще ми се събере на едно място.
Малко объркващо го обясних и ако не е ясно нещо, питайте