Автор Тема: Интернет в Габрово  (Прочетена 1456 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yani21

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 4
  • Публикации: 201
Интернет в Габрово
« -: 07 Януари 2012, 15:41:47 »
Наскорох се преместих в Габрово и изпитвам проблеми с интернета. Та искам да попитам случайно да има някой живущ в Габрово да даде съвет на коя фирма да сменя, защото в момента съм на булсатком и честно ви казвам иде ми ги избия всички, от цели 12 часа нямам нет, а преди това имах но прекъсваше за по 1-2 минути. В момента съм свързал телефона с компа и от wi-fi му използвам интернета, а тия к*пелета ако скоро не ми оправят нета просто не знаят кво ги чака. 3 пъти им звънях и всеки път едно и също: "Проблемът не е от вас, всички във вашия район имам проблем с интернета, колегите работят по него." Не искам интернета да ми е мега бърз - от 15mbps нагоре ми е доволно. Цената също не е проблем стига да е в рамките на нормалното. Най-важното за мен е добра поддръжка и по възможност да не се скапва. Защото за една седмица толкова главоболия с тия как да съм доволен. Липсва ми нета на боряната, но в Габрово до колкото знам го няма.

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Re: Интернет в Габрово
« Отговор #1 -: 07 Януари 2012, 16:17:23 »
Боряната? Аз съм на БТК, но не го препоръчвам. Там такива „космически“ скорости няма да видиш. Бавен си е, но пък поне го има.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

borovaka

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Получени: 48
  • Публикации: 906
« Отговор #2 -: 08 Януари 2012, 04:54:41 »
Не, че нещо ама щом имаш wifi наблизо, защо не си го ползваш със здраве :)
Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"

yani21

• Full Member
  • Благодарности
  • -Получени: 4
  • Публикации: 201
« Отговор #3 -: 08 Януари 2012, 14:44:46 »
Wifi-я е доста слаб, а пък и от време на време прекъсва. Не мога да разчитам на него. Първо бях решил да сменям на бтк, но както виждам и той не е в пълна изредност. За сега съм се спрял на unics. Един приятел ми ги препоръча по скайп и каза, че е много доволен от тях. Ще видим какво ще стане :)

borovaka

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Получени: 48
  • Публикации: 906
« Отговор #4 -: 09 Януари 2012, 08:21:11 »
Виж дали в Габрово нямат Телнет. Аз съм в Търново и тук са на почит, горе-долу добри скорости спрямо цената и поддръжата им е на ниво.
Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"