Автор Тема: Каквото правя тук да се вижда на другият монитор  (Прочетена 2805 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

neu

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 50
Свързал съм три компа в домашна мрежа има ли програма с която това което правя на моя коп да се вижда на мониторите на другите

Zealar

• Full Member
  • Благодарности
  • -Получени: 17
  • Публикации: 152

neu

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
Има в предвид не да контролирам другият комп а само кто картина да се показва какво правя, все едно показвам на хората в другата стая някакъв урок или им показвам как играя някаква игра.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
http://www.teamviewer.com/en/index.aspx
това е добра идея .... но при по често използване почва да те реже до 3 минути на сесия :о)

като искаш програма и ако си на уин ето http://www.ammyy.com/en/downloads.html

но защо не използваш ремут десктоп като говорим за локална мрежа???

Има в предвид не да контролирам другият комп а само кто картина да се показва какво правя, все едно показвам на хората в другата стая някакъв урок или им показвам как играя някаква игра.
ми хората да не пипат мишката и клавиатурата и си готов :о)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

NoBBy

• Sr. Member
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 38
  • Публикации: 309
Скайп има споделяне на екран, а тиймвюъра съм почти сигурен че има настройки за достъпа до споделящата машина.

neu

• Jr. Member
  • **
  • Благодарности
Аз имам предвид да другите машини да бъдат само като монитори, нали с teem viewr трябва да се коннектна към техните машини и един вид да ги управлявам.

А аз искам само те да гледат какво правя на моя си компютър.

Pitankata

• Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Аз имам предвид да другите машини да бъдат само като монитори, нали с teem viewr трябва да се коннектна към техните машини и един вид да ги управлявам.

А аз искам само те да гледат какво правя на моя си компютър.
ми с тимвюъра конектваш другите машини към твоята бе и гледаш
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

Zealar

• Full Member
  • Благодарности
  • -Получени: 17
  • Публикации: 152
- Инсталираш пълната версия
- Позволяваш да се логват през лан мрежа
- Настройваш правата какво могат и какво не
- Слагаш на тях версията която има само право да се логва в други компютри

И си ти човека когато гледат просто пускат програмата. Skype е кофти защото изисква Интернет да си пуснеш акаунта.

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
RealVNC сваляш си free версията. Лиценза е GNU/GPL можеш да настроиш връзката за контрол на десктопа или само наблюдение. Проблем ще е ако искаш да достъпиш отвън, ще трябва да пренасочваш портове на рутера, но за локалната мрежа, няма никакви проблеми.

Това е решение в случай че машината която ще "наблюдават" другите е на Уиндоус. В случай че тя е Линукс, почти всяка Линукс дистрибуция имаинсталиран VNC съвместим сървър и клиент.
« Последна редакция: 17 Януари 2012, 16:59:40 от Данаил Рабаджийски »
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
А каква ОС към каква ос ако смея да попитам аз съм ползвал поне 4-5 джаджи коя от коя по добра?
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width: