Автор Тема: DevPLACE - създай собствен уебсайт с няколко клика  (Прочетена 4741 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 1
  • Публикации: 931
  • ULTRAS LEVSKI
http://devplace.vlevski.eu Мнения за новия ми проект, участващ в НОИТ и Webloz? Дизайнът е темплейт, а системата е написана изцяло от мен, базирана на обектно-ориентиран PHP5 код и MySQL.
« Последна редакция: 30 Март 2011, 22:03:40 от federer_11 »
(x)HTML, CSS, PHP, MySQL, XML, WML, JavaScript (jQuery)

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
де е демото?
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Харесва ми на външен вид, хубави джижавки си му сложил, ама нещо функционалността куца (и то може би доста)
Цитат
Warning: Smarty error: unable to read resource: "viewsite/0/index.html" in /home/vlevskiu/public_html/devplace/classes/Smarty/Smarty.class.php on line 1093
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • ULTRAS LEVSKI
Харесва ми на външен вид, хубави джижавки си му сложил, ама нещо функционалността куца (и то може би доста)
Цитат
Warning: Smarty error: unable to read resource: "viewsite/0/index.html" in /home/vlevskiu/public_html/devplace/classes/Smarty/Smarty.class.php on line 1093

Това къде го показва?

Edit: оправих го :)
« Последна редакция: 28 Март 2011, 00:20:55 от federer_11 »

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • ULTRAS LEVSKI
Относно функционалността - това е начална BETA версия на сайта, но всякакви идеи са добре дошли. :)

jazzman

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 191
  • Публикации: 3624
Браво, младо момче си, дърпаш напред и имаш и качества да бъдеш добър професионалист.
За себе си мога да кажа, че отдавна съм изпуснал влаковете в уеб-дизайна, но не съжалявам имах много динамичен живот м/у 20 -35 г  ;D
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Създадох си нов проект и реших да добавя страница. Добавих произволен текст през администрацията и след това дадох на преглед и ми го извади в:
Цитат
<p></p>

И още нещо, това е повече като съвет. Като се логвам и ми изписва съобщение, с нормален шрифт и цвят, че съм логнат и трябва да натисна на един миниатюрен линк за да продължа, да не говоря и че горе си стои "влез", а не изход (фактически мога два пъти да се логна?). Бих те посъветвал да препратиш потребителя към нова страница и автоматично да се рефрешне.
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • ULTRAS LEVSKI
За таговете - ще ги оправя! Знам, че е много елементарна и глупава грешка...

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
Един страничен въпрос. Тестван 9и работи под: каква разлика може да има между уиндоус хр и по новите версии че присъстват и две версии на уин на картинката?
Не е ли важен браузера само, какъв е смисъла?
И онези бутони за туитър и фесбук горе в дясно при мен не бачкат що ли?
« Последна редакция: 29 Март 2011, 14:52:07 от echeveria »
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

kerkenez

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 2
  • -Получени: 14
  • Публикации: 1205
Темата е разчистена. Подробности около това, коя част от проекта е правена от автора в първия пост.

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Re:DevPLACE - създай собствен уебсайт с няколко клика
« Отговор #10 -: 05 Април 2011, 19:05:14 »
Не може да се уоравлява site. Не е известно как се добавя например RSS. В галерията качваш нещо и то изчезва. Получаваш име на site, което обаче не е достъпно. Опиташ ли се да го достъпиш те препращат на страницата на училището. Мога да си пиша сам на мен ЛС и да си отговарям, колкото си искам. Никъде не се показва, че имаш нови съобщения. Пощите са достъпни в прав текст дори да зададеш да не се виждат. А бе изобщо не знам има ли изобщо нещо работещо. А да и за дизайна разбрахме, че не е твой, ама този дето го е избирал (предполагаемия даскал) е избрал разхвърлян и неудобен. Ефектен е само за гледане, нещо като портфолио, но в никакъв случай за ползване.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

federer_11

• Hero Member
  • Благодарности
  • ULTRAS LEVSKI
Не може да се уоравлява site. Не е известно как се добавя например RSS. В галерията качваш нещо и то изчезва. Получаваш име на site, което обаче не е достъпно. Опиташ ли се да го достъпиш те препращат на страницата на училището. Мога да си пиша сам на мен ЛС и да си отговарям, колкото си искам. Никъде не се показва, че имаш нови съобщения. Пощите са достъпни в прав текст дори да зададеш да не се виждат. А бе изобщо не знам има ли изобщо нещо работещо. А да и за дизайна разбрахме, че не е твой, ама този дето го е избирал (предполагаемия даскал) е избрал разхвърлян и неудобен. Ефектен е само за гледане, нещо като портфолио, но в никакъв случай за ползване.

Малко закъснял отговор.

1. Уебсайт може да се управлява, не знам какво имаш предвид...
2. Може да се добавя RSS поток.
3. Галерията също работи без проблемно.
4. Пощите не са достъпни, ако решиш, че не искаш да се показва.
5. В почти всички големи CMS системи можеш да си пращаш сам съобщение.