Автор Тема: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?  (Прочетена 1734 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pmfnf

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 0
  • Публикации: 37
Здравейте можете ли да ми кажете как се форматира кода във DevC++? Под форматиране имам предвид просто подреждане на кода, за да се чете по-лесно?

Zealar

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 17
  • Публикации: 152
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #1 -: 20 Декември 2011, 19:12:01 »
Свали си друго IDE това има страшен проблем с табулациите вътре.

Иначе пердашиш яко TAB и Space докато не отиде там където искаш.

Погледни и това.
http://www.formatcode.com/integration-devcpp.htm
« Последна редакция: 20 Декември 2011, 19:14:28 от Zealar »

pmfnf

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 0
  • Публикации: 37
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #2 -: 20 Декември 2011, 19:20:18 »
Мерси
А можеш ли да ми препоръчаш някое друго IDE?
« Последна редакция: 20 Декември 2011, 19:24:55 от pmfnf »

HD

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #3 -: 20 Декември 2011, 19:26:17 »
Netbeans 

Stilgar

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 42
  • Публикации: 1406
    • The Sietch
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #4 -: 20 Декември 2011, 19:26:37 »
Visual Studio, Eclipse, Code::Blocks, NetBeans?

Zealar

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 17
  • Публикации: 152
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #5 -: 20 Декември 2011, 19:30:07 »
Windows
Ако търсиш нещо леко като devC++ погледни CodeBlocks.
Ако трябва да е нещо по-сериозно Visual Studio.
Linux
Netbeans / Eclipse

pmfnf

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 4
  • -Получени: 0
  • Публикации: 37
Re: Как мога да си форматирам кода във DevC++ ?
« Отговор #6 -: 20 Декември 2011, 19:42:43 »
Май, ще ползвам NetBeans.Него за PHP и го използвам по принцип.