Автор Тема: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2  (Прочетена 2561 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Последна редакция: 06 Май 2015, 20:49:44 от Avalanche »
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

smarfy02

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 13
  • -Получени: 0
  • Публикации: 907
  • https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-
    • smarfy02
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #1 -: 15 Декември 2011, 11:48:44 »
Хубав  урок.Стана ми интересно като съм на лаптоп как да избягвам конфликта с прекъсването на Интернет , защото на F2 е и клавиша за wifi ?
https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-теб-Победата-е-твоя/

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #2 -: 15 Декември 2011, 12:54:14 »
Ако натиснеш първо alt и той е все още натиснат докато натискаш F2 няма как да стане конфликт, но пък ако толкова те тревожи, смени клавишната комбинация, например alt+esc както е в е17.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

Drakonov

  • Гост
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #3 -: 15 Декември 2011, 12:59:58 »
Хубав  урок.Стана ми интересно като съм на лаптоп как да избягвам конфликта с прекъсването на Интернет , защото на F2 е и клавиша за wifi ?

Няма как да стане конфликт. Аз също съм на лаптоп и за да използвам допълнителните функции на клавишите трябва да натисна един бутон - Fn. При теб трябва де е пак нещо подобно.

smarfy02

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 13
  • -Получени: 0
  • Публикации: 907
  • https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-
    • smarfy02
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #4 -: 15 Декември 2011, 13:53:27 »
Хубав  урок.Стана ми интересно като съм на лаптоп как да избягвам конфликта с прекъсването на Интернет , защото на F2 е и клавиша за wifi ?

Няма как да стане конфликт. Аз също съм на лаптоп и за да използвам допълнителните функции на клавишите трябва да натисна един бутон - Fn. При теб трябва де е пак нещо подобно.
неща  да споря , но при мен става. :( дори днес се опитах пак да го извикам с комбинацията и ми прекъсна нета.и аз имам такъв бутон.
https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-теб-Победата-е-твоя/

jazzman

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 190
  • Публикации: 3624
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #5 -: 15 Декември 2011, 14:08:26 »
Само за пояснение, нарича се функционален(function) бутон  ;)
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

smarfy02

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 13
  • -Получени: 0
  • Публикации: 907
  • https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-
    • smarfy02
Re: KDE – настройки на работният плот и ALT+F2
« Отговор #6 -: 15 Декември 2011, 15:16:19 »
Само за пояснение, нарича се функционален(function) бутон  ;)
щом казваш :). ;) сега да пробваме предложенията.
https://www.facebook.com/pages/Стилияне-ние-сме-с-теб-Победата-е-твоя/