Автор Тема: Подреждане на колони в таблица  (Прочетена 2971 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Подреждане на колони в таблица
« -: 22 Октомври 2011, 19:36:01 »
Тази тема обсъжда: „Подреждане на колони в таблица“.
Автор:  HanKrum.
« Последна редакция: 23 Март 2015, 22:57:18 от Avalanche »
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

HanKrum

  • Гост
Re: Подреждане на колони в таблица
« Отговор #1 -: 22 Октомври 2011, 19:59:53 »
Поправям един пропуск в кода на index.html
заменете това:
Код: Text
  1. <td align="center"><a href="?podkategoriq_id={{T}}">Подкатегория</a></td>
с това:
Код: Text
  1. <td align="center"><a href="?podkategoriq_ime={{T}}">Подкатегория</a></td>
качвам SQL-ла на базата-данни и суровия проект:

Pitankata

  • Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Re: Подреждане на колони в таблица
« Отговор #2 -: 22 Октомври 2011, 22:35:47 »
евалата машалата за добрия урок ... само едно не ми хареса ...
този втория иф не те ли домързя да го копираш ... трябваше в първата проверка да сложиш $t=1 и $t=0 ... a и нъли Ванков почти във всеки урок повтаряше don`t repeat your self  :о)

и още веднъж поздравления

Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

HanKrum

  • Гост
Re: Подреждане на колони в таблица
« Отговор #3 -: 23 Октомври 2011, 11:17:43 »
Имах постоянен дразнител, през цялото време ме закачаше кучето ми, даже на моменти и паузирах видеото и затова бях толкова разсеян.