Какви трябва да са според теб? Все пак това не е site.
Ми не е сайт, но формите не са и като в десктоп приложение. Ако иска да имитира работата на декстоп приложение, да ползва Ajax. Просто имах предвид, че формите са грозно разместени...
...
Проекта за сега е само АЛФА версия.
...
@federer_11 не искам да имитирам никаква десктоп работа, просто изпълнявам поредната поръчка.
Крайният потребител няма право да лицензира, преотстъпва, отдава на лизинг, под наем или прехвърля по какъвто и да е друг начин програмата без изричното писмено съгласие на HanKrum
Никъв опен сос не е т'ва. Нямаш право да ползваш кода на Георги Чорбаджийски. Не само, че нямаш право ми и ще те намери както намери тея от Шоуто на Слави дето не му бяха сложили името като показаха негова Creative Commons снимка.
@Stilgar като казвам опен сорс имам предвид достъп до сорса кода (спокойно мога да си кача всички класове на мой сървър и да си ги извиквам отдалечено), а относно Георги Чорбаджийски, просто спестих време от писане на код докато намеря свободно такова за да си напиша моя функция или клас, никаде не пише, че кода му не може да се тества или пробва, нали?