Автор Тема: Как да процедираме с Internet Explorer?  (Прочетена 13113 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
Re: Как да процедираме с Internet Explorer?
« Отговор #15 -: 24 Юли 2012, 08:25:47 »
Сигурно би било много приятно четене, да разбера какво са надробили дебилите от микромекия във версия 6 и 7 на ИЕ. Обаче тоя живот ще го пропусна. ако не работи на 8 и 9 за мене не работи изобщо. Да се спасяват потребителите с 6 и 7 поотделно, аз ръка няма да им подам с моя дизайн!
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

borovaka

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 48
  • Публикации: 906
« Отговор #16 -: 24 Юли 2012, 09:44:14 »
Междудругото правихме наскоро тестове с IE10 и се представяше добре, както с стари дизайни, така и  с HTML5. 9ката също не създава толкова ядове. Кофтито е, че няма версии за XP и това скапва цялата работа ... вече с нетърпение чакам да дрпонат поддръжката на XP-то
Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"

georgirgeorgiev

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 77
  • -Получени: 13
  • Публикации: 164
« Отговор #17 -: 25 Август 2015, 20:33:13 »
Avalanche, благодаря ти много за тази програма, която си ни предоставил в темата :) !
Изтеглих я преди няолко минути.
Някой от вас в момента ползва ли тази програма все още и може ли да даде мнение дали тя е вседостатъчна за тестове на IE или вместо нея има по-добра безплатна алтернатива?
Например в IE11 (в предишните версии не знам как е) в Developer Tools има опция в която потребителя може да превключва между версии IE 5, 7, 8, 9, 10 и сегашната версия. Ще прикача снимка към този мой коментар за да покажа какво имам предвид.
6-та версия на IE не ми излиза като възможен избор за промяна на версията.
Ако някой има нещо да сподели във връзка с това, което писах, ще съм благодарен ако сподели :).

Дали ще е добър вариант да използвам този вграден инструмент в IE11 за да проверявам как изглежда даден уебсайт на по-старите версии на IE, без 6 поради това, че го няма като избор в менюто. А само за тази 6-та версия да използвам този инструмент за който си писал тук в тази тема - IETester. Добра комбинация ли е това или има по-добър вариант?

Avalanche

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
« Отговор #18 -: 25 Август 2015, 21:04:18 »
Отдавна не съм я ползвал, просто не съм имал нещастието да се съобразявам с IE. Най-старите версии като цяло вече не са много голям фактор май, то като цяло вече спряха и поддържката на браузъра. Нека някоя страдаща душа да се изкаже по-компетентно (дано да няма), но по лично усмотрение аз не бих се съобразявал с версии 5.5 и 6 (абе и с другите много не бих се церемонил, ама да не бъдем толкова крайни :) )
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

georgirgeorgiev

• Full Member
  • Благодарности
  • -Казани: 77
  • -Получени: 13
  • Публикации: 164
« Отговор #19 -: 25 Август 2015, 23:28:20 »
Благодаря ти за отговора :).
Еми да видим дали някой ще пише и дали, както ти написа, има хора тук във форума, които правят уебсайтовете им да могат да работят коректно на IE5-6. Или пък например IE7-8.
« Последна редакция: 25 Август 2015, 23:42:48 от georgirgeorgiev »

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #20 -: 26 Август 2015, 00:28:28 »
Няма смисъл да пишеш за нещо под IE8, oсвен ако не се кефиш на извращения. Сега има начини да се накара старата госпожа да работи и да отваря що годе читаво нещата, но това не е за тук. Силно ти препоръчвам да отвориш тема в секция html или дизайн на сайта. Тук не е мястото, за да продължим.