Автор Тема: www.hankrum.info  (Прочетена 12890 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

HanKrum

• Гост
www.hankrum.info
« -: 30 Март 2011, 02:11:12 »
http://hankrum.info/
А това е моя проект единствено за секцията "Съвети" съм ползвал чужд темплейт, за форума PHPBB и за снимките галерията на Гугъл, всичко друго си е мое.
  ;)
Очаквам критика. :)

п.п. не всичко е готово на 100% z7z също не е готов.
« Последна редакция: 30 Март 2011, 09:19:07 от metost »

Данаил Рабаджийски

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 57
  • -Получени: 106
  • Публикации: 1444
    • DanailDR.EU
Re:www.hankum.info
« Отговор #1 -: 30 Март 2011, 08:23:38 »
Аз като виден чревоугодник разгледах рецептите и по-точно баниците :). Моята критика е относно оформлението на линковете. Например черния цвят на надписа на самия линк е трудно четим. Освен това не цялата картинка е хиперлинк, а само надписа. Иначе всичко друго ми хареса в тази секция. Сега остава да изнудя майка ми да направи каквото съм си харесал от нея.
П.П. в заглавието на темата си написал hanKUM.info, а линка води към hanKRUM.info, предполагам е от бързане тази грешка.
Закона на Мърфи е: Точното определение и логичното по-нататъшно развитие на общото ентропично учение, според което всички частички във вселената се стремят да се подредят във възможно най-голям безпорядък. Познанието, че на път за там споменатите частички поне веднъж ти се изпречват в краката.

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 94
  • Публикации: 4836
Re:www.hankrum.info
« Отговор #2 -: 30 Март 2011, 10:10:43 »
Дизайна е малко старомоден според мен обаче е мноого оригинален в някой отношения което е голяма компенсация влакчето и птичката дето маха с крила ме разцепва  8)
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

HD

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 208
  • -Получени: 165
  • Публикации: 3077
« Отговор #3 -: 30 Март 2011, 10:12:42 »
Дизайна наистина малко куца, но влакчето и рецептите са супер. Поне си личи, че сам си го правил и си вложил нещо от теб.  Браво! А рецептите наистина са супер. :)

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #4 -: 30 Март 2011, 10:16:36 »
Дизайна наистина малко куца, но влакчето и рецептите са супер. Поне си личи, че сам си го правил и си вложил нещо от теб.  Браво! А рецептите наистина са супер. :)
Ми не, според мен не е че куца просто е старомоден. Това не значи че е лош, просто го сравняваме с това което виждаме напоследък. Ако има нужната функционалност си е ок
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?

HanKrum

• Гост
« Отговор #5 -: 30 Март 2011, 15:24:06 »
Вярно е, че съм старомоден (все пак съм от старата генерация "Имко", "Правец -82" и т.н.)
...иначе влизам в интернет и виждам толкова безлични сайтове, че реших да не спазвам никакви "шаблони".

п.п. Благодаря за критиката.
(секцията с рецепти и съвети са на дневен ред за промяна)
п.п.п. ...бях манияк на едноредовите програми на Еп*лсофт-бейсик. :)
« Последна редакция: 30 Март 2011, 15:45:50 от HanKrum »

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Отговор #6 -: 30 Март 2011, 15:32:28 »
Добре дошъл в клуба на пенсионерите ;) Go to липсва ли ти ;) Вече ще го има и в ПХП от 5.3 натам.

Показах местенцето ти на две мой колежки, дето са луди по-гоблени и направо ахнаха от категорията. А онзи конвертор Ариадна <-> ДМЦ направо ако беше наоколо щяха да скокнат да те разцелуват здраво. Не знаеш какви велики чудеса от храброст са правили преди за тая цел. Все лудости трудни до толкова и дълги, че аз по-скоро не бих шил гоблени, от колкото да правя такива изпълнения по една седмица. То аз гоблени не шия де :D
« Последна редакция: 30 Март 2011, 15:35:23 от wuser »
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

HanKrum

• Гост
« Отговор #7 -: 05 Април 2011, 00:41:29 »
http://178.16.134.231/katalog (вече го махам)
Това е едно платформено независимо каталогче за ... в случая за филми и книги.
Все още не е готово, остава да се направи секцията за редактиране на записи и добавяне на такива.
Име: user Парола: user -без права за редактиране и добавяне
Име: root Парола: root -с права за редактиране и добавяне
« Последна редакция: 12 Април 2011, 18:43:04 от HanKrum »

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #8 -: 05 Април 2011, 08:40:11 »
http://178.16.134.231/katalog
Това е едно платформено независимо каталогче за ... в случая за филми и книги.
Все още не е готово, остава да се направи секцията за редактиране на записи и добавяне на такива.
Име: user Парола: user -без права за редактиране и добавяне
Име: root Парола: root -с права за редактиране и добавяне
А какво трябва да видя че нищо не видях?

HanKrum

• Гост
« Отговор #9 -: 05 Април 2011, 16:13:52 »
Извинявайте но жена ми изключила компютъра на който е качено и затова не се е виждало.  :'(
« Последна редакция: 05 Април 2011, 17:23:12 от HanKrum »

Packo7

• Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 43
  • Няма невъзможни неща!!!!!!!
« Отговор #10 -: 05 Април 2011, 18:02:22 »
Браво,поздравления от мен! Постарал си се и има за какво,според мен си е супер направено,особено влакчето ме изкефи максимално :)
Няма невъзможни неща!!!!!!!

wuser

• Administrator
  • Hero Member
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
« Отговор #11 -: 05 Април 2011, 18:38:53 »
Няма връщане на горе, тоест ако искаш да влезеш в книги, пък си във филми или обратно не става. Редактрирането и добавянето също не работи. Иначе готино мен ме кефи и аз съм old scool.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz

Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar

echeveria

• Hero Member
  • Благодарности
« Отговор #12 -: 05 Април 2011, 18:44:15 »
За ново влязъл самата идея да има линкове "Книги" и "Филми" е ок, обаче не си личи че са линкове - мяза на заглавие. Трянва нещо да подтиква да се натисне там!

HanKrum

• Гост
« Отговор #13 -: 05 Април 2011, 20:13:58 »
Прави сте, снощи жена ми ме помоли за нещо такова и аз се хванах, нямах много време, но ще го оправя.  ;D

HanKrum

• Гост
« Отговор #14 -: 06 Април 2011, 03:18:45 »
Завърших новата секция за конци на сайта за гоблени http://hankrum.info/konci.php?lang=bg сега се захващам с рецептите
« Последна редакция: 06 Април 2011, 12:35:42 от HanKrum »