Привет,
Може ли някой наистина да се хване и да довърши серията, за да може да стане ясна връзката м/у controllers, models и views.
Аз мога да предложа на какво да се наблегне при уроците, тъй като съм абсолютен junior в ооп(Лично мен ме интересува):
- Връзката м/у обектите в controllers, models и views?
- Как може url-то да изобразява имената на класовете както при Codeigniter?
- При връзка с база данни, дали е нужен шаблон за дизайн и кой е той. Къде са полезни шаблоните и кои са полезни?
- За самите views, какви са най-добрите практики, темплейтни системи ли (като Smarty) или пък начин на създаване на темплейтна системка?
- Като цяло може да се направи едно изцяло MVC завършено приложенийце (както уроците на Иван за форум,галерийка и адресната книга (мисля че беше) за процедурно PHP).
- Освен това всички гурута правещи уроци в сайта имайте в предвид, че е пълно с juniors като мен и като използвате някакви клавишни техники в средите за разработване, моля споделяйте ги

!
Ако някое гуру на php, oop и mvc направи такава серия от уроци, това ще е напълно достатъчно за старт на всеки junior.
Извинявам се, ако е прозвучало нахално, това е предложение за структуриране на урок, от който аз лично ще се възползвам на 100%.
Като цяло благодаря на всички вас, които сте се постарали и изгубили от времето си за juniors като мен.
Сега от както Иван няма възможност да помага с уроците си, наистина е много трудно да се намери добре структурирана информация в нета. Неговата серия за ООП е много полезна, но недостатъчна (лично за мен де).
Благодаря и желая приятно настроение!