Автор Тема: Как да засичам мултиакаунтинг  (Прочетена 3034 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ventsi34

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 6
  • -Получени: 0
  • Публикации: 101
Как да засичам мултиакаунтинг
« -: 27 Ноември 2010, 22:16:56 »
Здравейте, искам да пусна една онлайн игра но искам да огранича хората да не си правят по 10 акаунта. Дайте идея как да стане това?

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг: Как да засичам мултиакаунтинг
« Отговор #1 -: 27 Ноември 2010, 22:23:36 »
Никак!
Или да е срещу пари или да е много сложно, да речем по определен брой акаунти на ден, седмица, месец (което е тъпо)
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

svet1bg

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 1
  • Публикации: 124
Отг: Как да засичам мултиакаунтинг
« Отговор #2 -: 28 Ноември 2010, 07:40:04 »
echeveria написа:
Цитат
Никак!
Или да е срещу пари или да е много сложно, да речем по определен брой акаунти на ден, седмица, месец (което е тъпо)

несъм много съгласен с тебе ама нищо ?!
след като играча си създаде първиа акаунт изтегли си клиента и го инсталира на неговия компутур защо в самия клиент да няма скрипт който да му прочита примерно мак адреса или още по навтре серийния номер на хардиска и като стартира играта и се логне в сървара да ти бъде пратена тази информация на пхп това не става но на джава на Ц ,Ц++ това е възможно и даже вече има игра която работи по този начин зада си защити приходите на така наречените евенти играч неможе да логне повече от 3 акаунта давам промер :

Това е играта за която говоря

ето ти код който може да взима много неща напромер интегрираш го в бутона СЪБМИТ на регистър формата и си щаслив


<html>
<head>
<meta http-equiv= " Content-Type "  content= " text/html; charset=utf-8 "  />
<title>Getting MAC Address From Javascript(IE Only)</title>

<script language= " javascript " >
function showMacAddress(){

var obj = new ActiveXObject( " WbemScripting.SWbemLocator " );
var s = obj.ConnectServer( " . " );
var properties = s.ExecQuery( " SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration " );
var e = new Enumerator (properties);


var output;
output= ' <table border= " 0 "  cellPadding= " 5px "  cellSpacing= " 1px "  bgColor= " #CCCCCC " > ' ;
output=output +  ' <tr bgColor= " #EAEAEA " ><td>Caption</td><td>MACAddress</td></tr> ' ;
while(!e.atEnd())

{
e.moveNext();
var p = e.item ();
if(!p) continue;
output=output +  ' <tr bgColor= " #FFFFFF " > ' ;
output=output +  ' <td> '  + p.Caption; +  ' </td> ' ;
output=output +  ' <td> '  + p.MACAddress +  ' </td> ' ;
output=output +  ' </tr> ' ;
}

output=output +  ' </table> ' ;
document.getElementById( " box " ).innerHTML=output;
}
</script>
<script type= " text/javascript " >
    var str =  "  " ;
    var wmi = GetObject( " winmgmts:{impersonationLevel=impersonate} " );
    e = new Enumerator(wmi.InstancesOf( " Win32_Processor " ));
    for(; !e.atEnd(); e.moveNext()) {
        var s = e.item();
        str = s.ProcessorID;
    }
</script>


</head>
<body>
<input type= " button "  value= " Show MAC Address "  onclick= " showMacAddress() "  />

<div id= " box " >
</div>

         <b>Client CPU ID : </b><span id= " spanCPUID "  />

<script type= " text/javascript " >
    document.getElementById( " spanCPUID " ).innerHTML = str;
</script>
</body>
</html>


вярно тука има и малка подробност

[img size=снимка 1]http://3.bp.blogspot.com/_ziOvB-j0-rk/S1k3ds9pbfI/AAAAAAAAARQ/XixjdkV6CnQ/s400/cpuid1.PNG[/img]


[img size=снимка 1]http://3.bp.blogspot.com/_ziOvB-j0-rk/S1k3u36Md0I/AAAAAAAAARY/HCT6ibvOarw/s400/cpuid2.PNG[/img]

но на ц,ц++ това ще ти е много по лесно няма да имаш нуждата от добрата воля на потребителя да си бърника из браузера!
успех от
« Последна редакция: 03 Декември 2010, 14:23:47 от borovaka »

echeveria

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 72
  • -Получени: 93
  • Публикации: 4836
Отг: Как да засичам мултиакаунтинг
« Отговор #3 -: 28 Ноември 2010, 12:22:32 »
А съобщил ли си на играчите за това какво носи този  " клиент "  а и това в крайна сметка не е нещо което го прави рнр а друг език така, че с уеб инструменти съм прав напълно - НИКАК!
Аз лично смятам че този начин е даже подсъден макар че няма кой да те осъди де. Само внимавай в лицензното споразумение да до упоменеш щото найстина е неприятно. Ако играта си струва между впрочем и е браузерна да ти кажа майната му на този код ще го заобиколим :)
Днес Печатарите използват парите за да купят мозъците на онези, които ги превъзхождат, за да ги накарат да им служат и така да се превърнат в жертва на посредствеността. Това ли е причината, поради която ги наричате благо?
<iframe src="http://www.corbindavenport.com/ubuntu/widget.html" style="width:

svet1bg

  • Full Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 1
  • -Получени: 1
  • Публикации: 124
Отг: Как да засичам мултиакаунтинг
« Отговор #4 -: 28 Ноември 2010, 12:38:49 »
Цитат
echeveria написа:
А съобщил ли си на играчите за това какво носи този  " клиент "  а и това в крайна сметка не е нещо което го прави рнр а друг език така, че с уеб инструменти съм прав напълно - НИКАК!


Да Еч с тва съм напълно съгласе че с пхп нестава по никакъв начин. Но съм чувал от някъде:
" ...незнаех че е невъзможно... "

Цитат
echeveria написа:
Аз лично смятам че този начин е даже подсъден макар че няма кой да те осъди де. Само внимавай в лицензното споразумение да до упоменеш щото найстина е неприятно. Ако играта си струва между впрочем и е браузерна да ти кажа майната му на този код ще го заобиколим :)


А колкото до лицензното споразумение незнам дали някой в БГ плеярите ще ти прочете лицензно споразумение поради първата причина, че самите плеяри го нарушават още щом изтеглят играта от торент тракера или хайде да приемем че е от оригинален диск като сложиш цд кей пак същото

А даже и да го опишеш в лицензионното споразумение можеш да го направиш с такава терминология че само адвокатите да го разберат а един път сложил ли си отметката  " Да прочетох споразунемието и съм съгласен с него!  "  няма за какво да те съдят, поне аз така мисля!

Благодаря за вниманието.

wuser

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 85
  • -Получени: 49
  • Публикации: 2761
Отг: Как да засичам мултиакаунтинг
« Отговор #5 -: 28 Ноември 2010, 14:54:52 »
Най-просто могат да напишат, че не поемат никаква отговорност и ще си правят, каквото искат. И точно това пише във всички лицензионни договори. А относно проверката с js няма да се уморя да казвам, че е безсмислена, защото може да се обиколи. Тя е един вид за улеснение, но в никакъв случай нещо, на което да разчиташ. А твоят код даже прави активен контрол, което горе- долу е достъпно почти само за ИЕ и при това дори малоумните му потребители са го изключили, то даже по подразбиране е изключено от шест насам.
Мъдростта на патилото
Perl Monks: PHP - it's "training wheels without the bike" -- Randal L. Schwartz


Дееба... чувствам се все едно обяснявам на майка ми как да си отвори пощата
"не работи"
WTF?!?!? к'во значи че не работи?
Не ти се компилира, дава ти грешка, вади ти грешни резултати, компютърът ти се изключва като го напишеш или на целия квартал му спира тока?
Stilgar