Автор Тема: Нещо не ми се получава !  (Прочетена 7461 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

vlad

  • Newbie
  • *
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 0
  • Публикации: 1
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #15 -: 05 Януари 2011, 16:48:30 »
Здравейте!
Може би малко късничко се включвам относно ...

1-во...като за начало Здравейте! ми го показва все едно е Регистрирай се ...Т.Е..като линк които води до register.php
2-ро...Ако натисна вьрху някое от полетата за регистрациа (без значение кое)страницата ми изваршва обновяване Т.Е все едно след като сьм в линка за регистрация да натисна отново вьрху Регистрирай се..(не мога по друг начин да  го обясня)

.... мога да обясня защо така се получава, аз имах същия проблем. Проблема е при писането на файла function.php и по-точно в кода .... echo '<a href="register.php">Регистрирай се</а>... след писането на български  ...Регистрирай се..., просто трябва да се премине на eng а не да се продължи на бг. Решенеието е много просто сменя се бг а-то с eng a и всичко ще бъде наред.

jazzman

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 190
  • Публикации: 3624
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #16 -: 05 Януари 2011, 18:05:54 »
Първия код не е равен на втория: echo "<a href=register.php>Registration</а>";
echo "<h1>Title</h1>";
echo "<a href=register.php>Registration</a>";
echo "<h1>Title</h1>";

Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html

federer_11

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 0
  • -Получени: 1
  • Публикации: 931
  • ULTRAS LEVSKI
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #17 -: 05 Януари 2011, 21:01:57 »
Повярвай ми: от обясненията ти нищо не разбрах.
(x)HTML, CSS, PHP, MySQL, XML, WML, JavaScript (jQuery)

Pitankata

  • Мно'о доблестни
  • Hero Member
  • ***
  • Благодарности
  • -Казани: 89
  • -Получени: 136
  • Публикации: 1321
  • ПАЗИТЕЛ НА ЧАТА
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #18 -: 05 Януари 2011, 21:08:21 »
Повярвай ми: от обясненията ти нищо не разбрах.
най вероятно иска да обясни че </а> ако е написано на кирилица му се чупи кода :о)
Мързелът всъщност е доста гадна работа, не можеш да спреш за да си починеш...

Avalanche

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 65
  • -Получени: 275
  • Публикации: 2602
  • meow
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #19 -: 05 Януари 2011, 21:11:13 »
И трита последни коментара сте в грешка. Vlad просто казва какъв е проблема, описан в темата, просто не е цитирал като хората... Нещо като развален телефон туко що се получи. ~_~
"Компютрите не правят каквото искаме, а каквото им кажем." Ако разбереш какво значи това няма да имаш големи проблеми, нито с никоя ОС, нито език, или софтуер.
Аз не съм програмист между другото!

jazzman

  • Hero Member
  • *****
  • Благодарности
  • -Казани: 25
  • -Получени: 190
  • Публикации: 3624
Re: Нещо не ми се получава !
« Отговор #20 -: 05 Януари 2011, 22:09:31 »
'<a href="register.php">Регистрирай се</а>... след писането на български  ...Регистрирай се..., просто трябва да се премине на eng а не да се продължи на бг.
Проблема е в кирилското "а", аз просто дадох пример в, който си мислех, че ще бъда разбран  :D
Java is to Javascript as fun is to funeral.

http://nau4i.me/forum/index.php/topic,15129.0.html