Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
PHP / Re: MVC Framework - проблемче
« Последна публикация от HD - 14 Март 2018, 11:55:49 »
Здравей,
Дай да видим кода на ред 54, защото кода не си го спомням въобще.
2
PHP / Re: MVC Framework - проблемче
« Последна публикация от valio kita - 13 Март 2018, 08:11:33 »
Да грешките ми ги показва,хвърля ми ексепшън в класа Loader

Fatal error: Uncaught Exception: File not be includet- - in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php:54 Stack trace: #0 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php(11): GF\Loader::loadClass('Controllers\\Ind...') #1 [internal function]: GF\Loader::autoload('Controllers\\Ind...') #2 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\FrontConrtoller.php(62): spl_autoload_call('Controllers\\Ind...') #3 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\App.php(41): GF\FrontConrtoller->dispatch() #4 C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gftest\public\index.php(6): GF\App->run() #5 {main} thrown in C:\Users\Slavchovi\Documents\NetBeansProjects\gf\Loader.php on line 54
3
PHP / Re: MVC Framework - проблемче
« Последна публикация от Avalanche - 12 Март 2018, 21:36:23 »
Здрасти, а нещо грешки не излизат ли, включил ли си им показването?
4
PHP / MVC Framework - проблемче
« Последна публикация от valio kita - 12 Март 2018, 09:54:07 »
Здравйте,упражнявам се по MVC модела от видео уроците.
Проблема е че фронтконтролера не ми зарежда класовете,зациклил съм яко и не откривам проблем и имам нужда от помощ.
5
JavaScript / Re: ECMAScript 6
« Последна публикация от bulforce - 07 Март 2018, 00:56:09 »
Гледам нещо позамряло форумчето и викам я да драсна нещо.

Не че е екмаскрипт 6, но е интересен начин за съкратен switch в джаваскрипт.

Код: Javascript
  1. const a = {edno: 1, dve: 2, tri: 3}['dve']; // a = 2
  2.  

Едно нещо трябва да се вземе под внимание, за разлика от истинския switch тук всеки "case" в случай, че е експрешън ще бъде изпълнен, така че този синтаксис е подходящ за по-примитивни неща. Също недостатък е и липсата на дифолт.
6
Задайте въпрос / Re: средно дневно потребление на бойлер
« Последна публикация от Pitankata - 19 Февруари 2018, 08:28:50 »
Не Джаз vrf.  То е огромно чудо за централна климатизация на сгради... това дет разправям си е най обикновен климатик на който вътрешното тяло не е на стената да духа топло/студено а е в самия бойлер и нагрява водата ;)

Даже съм очуден, че и наще елдомци правят такива ...

http://eldominvest.com/bg/category/21.html
7
HTML и CSS / Черен скрийн на видео при Хром и Едж
« Последна публикация от HanKrum - 17 Февруари 2018, 21:28:18 »
Под Хром или Едж видеото на това http://46.10.238.12/rizz.z7z.eu/public_html/ започва като негатив.
Защо е така и има ли решение на този проблем?
8
Задайте въпрос / Re: средно дневно потребление на бойлер
« Последна публикация от jazzman - 17 Февруари 2018, 02:08:43 »
Pit, za vrf li ide rech?

Sorry, i have no cyrilic keyboard installed on this machine :)
9
Задайте въпрос / Re: средно дневно потребление на бойлер
« Последна публикация от Pitankata - 06 Февруари 2018, 21:21:42 »
Таз тема възкръсна от пепелта ... ти да видиш... даже бях забраил че съществува...
Сега хита на сезона е бойлер с термо помпа ... жив климатик който за да се охлажда топли вода ... така че решения много ...
Ювиги какво замръзване бе батко... говорим за нормален бойлер в къщи а не ония у външния клозет дет го нагрява слънцето :)
10
Задайте въпрос / Re: средно дневно потребление на бойлер
« Последна публикация от HanKrum - 01 Февруари 2018, 21:46:15 »
Така е, но се ограничава къпането, а и трябва да се включва за да не замръзне.
Значи да обобщим: ;) трабва да се ползва нощна тарифа, да се включва през дневната, само за да не замръзне и да се "запалва" 2 часа поне преди да се ползва.
... това ми мирише на задача за програмисти, давайте решение :) !

п.п. Аз не съм програмист :)
Страници: [1] 2 3 ... 10