Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Java / Подкарване на CoinHive в фонов режим
« Последна публикация от worldservers - 11 Ноември 2018, 11:07:15 »
https://github.com/theapache64/coin_hive...bfpJS2PezE
Това е проекта на маинера клиенти искат да го подкарам в тяхно приложението на фонов режим но да си остане за постоянно.
Мъчих се през survices да го подкарам но не тръгва може ли някой да даде идея как мога да направя так че

- Когато бъде инсталирано приложението маинера постоянно да копа дори приложението да е изтрито или пък спряно и да тръгва дори когато се рестартира телефон или изключи.

Молят на насочете ме към нещо дори за щото съм много начинаещ в adroid програмирането.
Има вариант и са вграден маинер от страница но как се вгражда в приложение за андроид да работи постоянно.
2
Бази данни / Re: Подреждане на инфо от sql ... Моля за помощ :(
« Последна публикация от HanKrum - 05 Ноември 2018, 15:35:54 »
Код: MySQL
  1. test_code,
  2. result,
  3. patient_id,
  4. barcode,
  5. id,
  6. `date`,
  7. patient_idn,
  8. name,
  9. button,
  10. code,
  11. up,
  12. down,
  13. unit,
  14. flag,
  15. price
  16. FROM results
  17. LEFT JOIN tests ON test_code = code WHERE patient_id = "neshtoto_si"
  18. GROUP BY test_code ORDER BY `date`;
  19.  
п.п. date е добре да е UTStamp.

Пробвай така
3
Бази данни / Подреждане на инфо от sql ... Моля за помощ :(
« Последна публикация от puzzelbrain - 26 Октомври 2018, 15:00:54 »
Здравейте, имам проблем с 2 таблици от база данни. Не знам как да напиша заявка за да получа информацията по определен начин. Таблиците са:

1. results:
test_code   varchar(6)
result   varchar(200)
patient_id bigint(20)
barcode   varchar(20)
id int(11)
date   varchar(20)
patient_idn   varchar(10)

2. tests
name   varchar(100)
button   varchar(50)
code   varchar(6)
up   varchar(50)
down   varchar(50)
unit   varchar(10)
flag   varchar(20)
id int(11)
price   varchar(5)

SQL-a изглежда така в момента

SELECT * FROM results LEFT JOIN tests ON results.test_code = tests.code WHERE patient_idn = '".$patient['data'][0]['idn']."' GROUP BY results.test_code ORDER BY results.date";

, но не мога да си подредя информацията както искам, а именно:

------------------------------------------------------------------
                 | results.date | results.date | results.date
------------------------------------------------------------------
tests.name | results.result|results.result|results.result
------------------------------------------------------------------
tests.name | results.result|results.result|results.result
------------------------------------------------------------------
tests.name | results.result|results.result|results.result
------------------------------------------------------------------

Нямам идея как да го направя. Моля за помощ
4
Характеристики
Intel Atom x5-Z8300 (4-ядрен, 1.44 - 1.84 GHz, 2MB кеш)
Intel HD Graphics  Intel HD Graphics (споделена памет)
4GB DDR3   (1x 4096MB) - DDR3, 1600Mhz
Диск 64GB SSD
Екран 10.1-инчов (25.65 см.) - 1280x800, IPS сензорен
ОС Microsoft Windows 10 Home (64-битова)
Цена 250лв *


* - възможен е лек коментар на цената

П.П. - За повече информация за машинката -> цък
5
Windows - въпроси и проблеми / Проблем с Vmware при windows 10
« Последна публикация от angel40 - 24 Август 2018, 23:48:57 »
Инсталирах една виртуална машина Vmware workstation версия 14. Искам да пусна MacOs Hight Sierra 10 но на машината няма такава ос.Гледах доста клипове как се инсталира виртуалната машина но на клипа има MacOs,а при меня няма.На какво се дължи това.
6
Linux - въпроси и проблеми / Re: Не мога да влезна като супер потребител
« Последна публикация от black - 21 Август 2018, 22:58:40 »
При ubuntu се пише sudo su докато при дебиан или друга ос само su
7
Linux - въпроси и проблеми / Не мога да влезна като супер потребител
« Последна публикация от angel40 - 19 Август 2018, 18:07:22 »
инсталирах си увунту на виртуална машина.Направих всички настройки правилно,но като отворя терминал и напиша
kare@kare-VirtualBox:`~$ su
Парола:
su:Индентифицирането е неуспешно
kare@kare-VirtualBox:`~$
Защо не мога да влезна като супер узер.
Пробвах и с други дистрибуций но ефекта е същия не мога да влезна като супер потребител.Всички  пробвани дистрибуций са бяха ъбдейтнати и ъпгрейнати.
Но като инсталирам някаква програма през терминала ми иска парола аз е пиша тя се приема и програмата се инсталира.
8
Web системи за всички / Re: Сайт на различни монитори
« Последна публикация от canon4o - 02 Август 2018, 16:29:31 »
Здрасти! Също така може да разгледаш и медия заявките примерно от тук.
9
Web системи за всички / Re: Сайт на различни монитори
« Последна публикация от angel40 - 27 Юли 2018, 20:13:15 »
благодаря за помоща
10
Web системи за всички / Re: Сайт на различни монитори
« Последна публикация от Avalanche - 23 Юли 2018, 17:33:10 »
Здрасти, струва ми се, че си фиксирал сайта си за 19-инчов монитор, може би използвайки absolute позициониране на елементи или нещо друго - сайтът достъпен ли е в интернет да го видим?
Вече има доста CSS шаблони, които на готово ти предоставят тази съвместимост за различни размери екрани, браузъри и операционни системи - поглеждал ли си ги? Говоря за normalize.css, bootstrap и други подобни.
Страници: [1] 2 3 ... 10